Ioana-Cuzino.net

Ion Iliescu

Fostul președinte al României a votat duminică, la alegerile prezidenţiale cu urna mobilă, specială, după ce a făcut cerere specială.
Ion Iliescu nu a ieșit din casă ca să voteze! Fostul președinte a făcut cerere seara trecută la Liceul Jean Monnet din Capitală, potrivit gandul.info.

Ion Iliescu a fost internat de mai multe ori în adecursul acestui an la Spitalul Elias, din cauza unor probleme cardiace. Este singurul fost preşedinte care a solicitat urna mobilă la aceste alegeri.

Ion Iliescu nu a ieșit din casă ca să voteze

Cel mai recent, fostul președinte al României, Ion Iliescu, a fost internat câteva zile în unitatea spitalicească în luna octombrie, însă s-a recuperat rapid.
Ultima apariție publică a lui Ion Iliescu a avut loc în luna martie 2017, atunci când s-a prezentat la Parchetul General, fiind citat de procurori în dosarul Revoluţiei.

Loading...

Primele rezultate ale alegerilor prezidențiale: Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă au cele mai multe voturi
Primele rezultate ale EXIT POLL-ului realizat de IRES arată că cei doi candidați care intră în turul doi al alegerilor prezidențiale 2019 sunt Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă.

Klaus Iohannis – 39,1% și Viorica Dăncilă – 23,6% sunt candidații care s-au clasat pe primele două locuri în urma votului exercitat pe 10 noiembrie 2019, potrivit primelor rezultate ale EXIT POLL-ului realizat de IRES.

Numărul procentelor obținute de ceilalți candidați la alegerile prezidențiale 2019:
Dan Barna – 15,5%
Mircea Diaconu – 7,7%
Theodor Paleologu – 5,8%
Kelemen Hunor – 4.0%
Ramona Ioana Bruynseels – 1,8%
Alexandru Cumpănașu – 1,3%

Loading...