Ioana-Cuzino.net

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol, din nou împreună după divorțul de acum o lună: „El este tatăl copilului meu și îmi doresc ca…”

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat recent, după ce și-au petrecut ultimele luni locuind separat. De-a lungul timpului s-a spus de mai multe ori că cei doi ar fi la un pas de despărțire, nu au existat niciodată indicii care să arate cât de grave erau lucrurile între ei, de fapt. Deși multe persoane se așteptau ca ei să mai dea o șansă mariajului lor, pe data de 19 iunie ei s-au prezentat la notar pentru a semna actele de divorț și a vorbi despre câteva dintre detaliile legate de custodie și partaj.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol, din nou împreună
Dacă atunci când s-au întâlnit la notar pentru a divorța, Ioana Ginghină a declarat că nu-l mai văzuse de ceva vreme pe Alexandru Papadopol, acum lucrurile par să fi luat o întorsătură pozitivă.

Cei doi soți au păstrat o relație bună de dragul fiicei lor, vorbesc apropae zilnic și au sărbătorit ziua de naștere a lui Ruxi alături de familie și prieteni, înainte de a o scoate amândoi în oraș pe fetiță.

„Am sărbătorit ziua Ruxandrei acasă la noi, cu familia, prieteni și colegi de-ai ei. Au fost și mama, sora mea cu fiica ei, cumnata și bunicul din partea lui Alexandru. Și Alexandru, bineînțeles. Am decorat totul frumos, cu tematica Harry Potter. Ne-am făcut tatuaje cu henna și codițe colorate și am avut și animatori. Și duminică am ieșit în oraș toți trei. Noi oricum vorbim aproape zilnic. Adică nu mai am nicio problemă să-l văd pe Alexandru sau să comunic cu el. Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt clare. El este tatăl copilului meu și îmi doresc ca Ruxi să fi fericită”, a declarat Ioana Ginghină pentru viva.ro.