Ioana-Cuzino.net

Informatie bomba despre Mario Iorgulescu. Ce a fost vazut facand in salonul de lux in care a fost dus de parintii lui. „A inceput sa…”

Mario Iorgulescu ar da semne de insanatosire, la o clinica de lux din Italia, una dintre cele mai cunoscute si mai apreciate din Europa, unde a fost transferat de parintii lui, de la Spitalul Elias din Capitala, cu un avion. Fiul lui Gino Iorgulescu ar fi reluat doua activitati.

De aproape o luna, Mario Iorgulescu lupta sa supravietuiasca dupa gravul accident de circulatie in urma caruia a omorat l-a omorat pe Dani Vicol, un barbat in varsta de 34 de ani, tata a doi copii.

Informatiile despre starea de sanatate a lui Mario Iorgulescu au fost de la inceput contradictorii, de la declaratiile unor martori ocular.

„A trebuit sa treaca pe dializa, pentru ca rinichii sa ii functioneze normal. Situatia sa este grava si toata lumea din familie se roaga sa isi revina”, au dezvaluit persoane de la fata locului, anterior, potrivit wowbiz.ro.

Acum, dupa ce a fost pus pe un tratament intensiv, starea fiului lui Gino Iorgulescu, seful Ligii Profesioniste de Fotbal, s-ar fi imbunatatit considerabil. Mario Iorgulescu ar fi inceput sa mearga si sa se hraneasca normal.

„El a facut progrese considerabile. Se misca prin salon, ajutat de cadrele medicale, dar si de persoane din familie, care ii sunt mereu aproape. Mario a inceput sa se si hraneasca pe cale normala si se spera ca situatia lui sa evolueze pe zi ce trece”, au dezvaluit apropiatii lui Mario Iorgulescu pentru wowbiz.ro.

La clinica unde este internat Mario Iorgulescu s-ar fi tratat si Silvio Berlusconi, fostul premier al Italiei, care a fost supus unei operatii din cauza unei insuficiente cardiace in urma cu trei ani.

Clinica ofera si cazare pentru insotitorii pacientilor internati, in cateva hoteluri cu acelasi nume, situate in apropierea spitalului.