Ioana-Cuzino.net

Încă o lovitură pentru familia Cristinei Țopescu!

Fratele Cristinei Ţopescu are înfăţişare în procesul de divorţ în care Cristi este implicat cu Raluca, partenera de viaţă cu care are doi băieţi. Cristian a fost protagonistul unui scandal enorm în 2016. Soţia sa, Raluca, a dezvăluit că acesta a înşelat-o. Ea a postat pe contul de Instagram o fotografie în care arăta degetul mijlociu şi a scris un text în engleză:

„Asta este pentru viitorul meu, sper, ex-soţ, pentru că s-a culcat cu alte femei în timp ce mie îmi spunea că mă iubeşte!”.
După două-trei luni, cei doi au apărut din nou ca un cuplu, iar amicii au presupus că Raluca nu se mai desparte de Cristi. Se pare, însă, că ea apucase să declanşeze formalităţile de separare, neluând în calcul o posibila împăcare. Cu toate acestea, ei s-au împăcat, pentru că în toamna lui 2017 s-au căsătorit din nou, sau cel putin aşa a susţinut Raluca, care s-a pozat cu Cristi şi cu copiii, ea şi fiul lui Topescu ţinând mâna dreaptă la inimă.

Fratele Cristinei Ţopescu are înfăţişare în procesul de divorţ. Primul termen e pe 20 ianaurie 2020
Situaţia s-a schimbat din nou, iar anul acesta s-a ajuns din nou la divorţ. Pe 13 martie 2019, fiul lui Ţopescu, care este reclamant, a dat-o în judecată pe Raluca, care este pârât, procesul al cărui obiect este „divorţ cu minori” având loc la Judecătoria Sectorului 1. Primul termen al procesului a fost stabilit de-abia pe 20 ianuarie 2020, la doar patru zile după ce sora lui Cristi, Cristina, a fost incinerată.

Cristina Țopescu (59 de ani) a fost găsită fără suflare, duminică seară, pe 12 ianaurie, în casa sa din Otopeni. O vecină a sunat la poliție pentru că nu o mai văzuse de trei săptămâni. Informația a fost confirmată de poliție și de către șeful Ambulanței din București. Potrivit poliției, în cursul serii de duminică, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violență.

Trupul Cristinei a fost incinerat joi, 16 ianuarie, la crematoriul Vitan-Bârzeşti, cenuşa fiind depusă într-o urnă la Cimitirul Bellu. Cristian Ţopescu, care a decedat pe 15 mai 2018, la 81 de ani, avea trei copii, pe Cristina, Cristian şi Sebastian, din trei căsnicii diferite.