Ioana-Cuzino.net

Imaginile momentului in showbiz-ul din Romania. Blondina, rupta de beata, carata pe brate dintr-un club de fite din Mamaia. Ce a urmat intrece orice imaginatie

Regele pacanelelor, Mario Tapangea, a avut parte aseara in LOFT DE O PETRECERE in care a chefuit pe cinste cu prietenii. Doar ca finalul serii nu a fost pe masura distractiei initiale. Si asta pentru ca regele pacanelelor si-a scos tovarasa ”pe targa” din LOFT.

Pe litoral ASEARA a fost distractie fara limite. In cluburile de lux din Mamaia a plouat cu sampanie. Pustii de bani gata si afaceristii cu greutate s-au intrecut in roabe, piramide, mai nou in genti-diplomat, si au petrecut la cel mai inalt nivel.
Seara a inceput bine, dar…

In evidenta a iesit si Mario, regele pacanelelor, dar si grupul sau de prieteni. Ei au inceput seara bine, dar au terminat-o intr-un mod mai putin placut.
Distractia a fost mare, iar petrecaretii au inchinat pahar dupa pahar. Pana in zorii zilei cand… drumul spre casa nu mai era atat de simplu de gasit. Una dintre “tovarasele” lui Mario a cam intrecut masura, asa ca, brusc, regele pacanelelor a lasat totul deoparte pentru a-i sari in ajutor.

Alaturi de o prietena a tinerei, Mario a avut grija ca domnisoara, care nu se simtea prea in largul ei, sa ajunga in perfecta stare acasa.
Cine este Mario
Mario Tapangea i-a calcat pe urme tatalui sau, Ioan Tapangea, care are mai multe afaceri in domeniul jocurilor de noroc. Mario administreaza un club de poker din Constanta care ii poarta numele: “Mario Poker Club”. In afara de pariuri si jocuri de noroc, Ioan Tapangea activeaza in domeniul extractiei pietrei ornamentale si a pietrei pentru constructii si mai detine cateva saloane de infrumusetare si baruri.