Ioana-Cuzino.net

Iarna a pus stăpânire peste Europa. Meteorologii au emis avertizare pentru Romania.

Vremea a schimbat foaia deja în Europa, unde a nins abundent! Ninsoarea a pus stăpânire pe Polonia, Franța, dar și Spania! Prima ninsoare a dat peste cap traficul, deoarece i-a luat prin surprindere atât pe șoferii din trafic, cât și pe guvernanți!

Iarna a pus stăpânire peste Europa

În Polonia, de exemplu, prima ninsoare a venit deja în forță, iar stratul de zăpadă este unul consistent. Oamenii au ieșit la zăpadă, mai ales la munte, unde aceștia au fost nevoiți să-și facă potecă prin troienele de zăpadă. Traficul a fost dat peste cap și aici.

Mii de șoferi au fost luați prin surprindere de prima ninsoare și în Franța și Spania, însă nu au renunțat la mașinile personale, așa că s-au făcut cozi kilometrice. Șoferii care nu și-au pus cauciucuri de iarnă au avut probleme serioase să rămână cu mașina pe carosabil.

Sărbători cu zăpadă, în România

Românii fac parte din categoria de europeni care se pare că sunt ocoliți de zăpadă, cel puțin momentan. Meteorologii au emis prognoza meteo pentru luna decembrie, iar cu această ocazie am aflat și când va cădea prima zăpadă în București! Chiar dacă la munte a nins deja anul acesta, în țară încă nu a nins.

Acest lucru se va schimba. Va ninge în România în luna decembrie! Așadar, românii ar putea avea Sărbători de iarnă cu zăpadă! Meteorologii susțin căă prima ninsoare ar putea cădea în București pe data de 12 decembrie! Vremea se va schimba major începând cu data de 27 noiembrie, când temperaturile vor scădea dramatic. Maximele nu vor mai depăși două grade Celsius, iar minimele vor scădea până la -5 grade Celsius, scrie fanatik.ro