Ioana-Cuzino.net

Horoscopul zilei de 5 Ianuarie 2020

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Inainte de te angaja int-o afacere, e bine sa tatonezi terenul si sa cercetezi contextul si implicatiile. Nu te avanta impulsiv in chestiuni care privesc atat banii, cat si intregul tau viitor!

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)
S-ar putea sa iti foarte greu sa te deschizi in fata celor din jur si nu reusesti sa fii directa. Chiar si asa, in ochii celor din jur continui sa pari o luptatoare, care nu e dispusa sa faca niciun compromis cand vine vorba de scopurile personale.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Iti imaginezi tot soiul de scenarii pesimiste legate de munca, dar totul e doar in mintea ta. Faci din tantar armasar si intri in panica, fara un motiv intemeiat. E ca in copilarie cand, din cauza ca iti e frica de intuneric, incepi sa vezi umbre in jurul tau.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)
Incerci prea mult sa schimbi parerile unei persoane apropiate. Lasa-l sa gandeasca si sa creada in ce vrea. Cu cat insisti mai mult, cu atat il vei indeparta mai mult!

Loading...

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)
Spiritul tau organizatoric va functiona astazi la cote maxime, permitandu-ti sa te descurci admirabil in chestiuni financiare. Banii sunt numarul de ordine al zilei, Portofelul tau va fi influentat astazi de hobbyuri si de felul in care tu reusesti sa le folosesti in avantajul tau.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)
Daca ai de-a face cu institutii cu greutate, iti va fi foarte greu sa iti impui punctul de vedere. E greu sa iti sustii parerile, mai ales cand ai de-a face cu o intreaga organizatie. E greu, dar nu imposibil!

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)
E o perioada echilibrata, asa ca e bine sa profiti de ea si sa stabilesti legaturi cu cei din jur. Incearca sa iti dai seama de lucrurile bune din relatia ta, pentru a putea fi cu adevarat recunoscatoare pentru ceea ce ai.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Astazi scoti la iveala latura ta romantica. Te exprimi intr-un mod creativ fata de partener si va bucurati impreuna de mici escapade pline de arta si romantism.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)
Vrei sa iesi in evidenta, in special prin talentele tale legate de comunicarea cu cei din jur. Asa ca faci tot posibilul sa fii peste tot, sa vorbesti cu toata lumea si sa asculti pe oricine. Nu te suprasolicita!

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)
Nu accepta refuzurile si continua sa insisti! E singura metoda prin care astazi vei obtine ceeea ce iti doresti! Nu ai nici timpul, nici mediul propice pentru a incerca abordari subtile! Mergi direct la tinta si vei obtine ce vrei!

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
Simti ca, in ce priveste viata amoroasa, ti-ai platit datoriile. Asa ca, urmatorul pas e acela de a pune piciorul in prag si de a cere ceea ce ti se cuvine. Daca te-ai conformat situatiei si tot nu ai obtinut ceea ce ai vrut, poate ca e cazul sa schimbi foaia.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie – 20 martie)
Ai grija la persoanele manipulatoare din jurul tau, mai ales daca se prezinta in fata ta cu atentii. Toate acestea ascund intentii nu prea curate, asa ca ai grija cum le raspunzi. Te vei trezi ca ai fost atras in capcanele lor.

Loading...