Ioana-Cuzino.net

Horoscopul zilei de 29 Ianuarie 2020

Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Pune-ti in valoare inteligenta si ingeniozitatea, dara fara a le invada spatiul celorlalti. Si accepta ca, uneori, chiar si tu te poti insela. De asemenea, daca afli de un succes al unui prieten, lasa -te inspirat si fii generos cu aprecierile. Astazi, se pare, granita dintre inspiratie si invidie este foarte fina.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Luna plasata in zona carierei te ajuta sa gasesti niste solutii excelente, originale si chiar nonconformiste, la o problema din zona profesionala. Totul este sa ai si rabdarea de a le comunica mai departe sau de a le sustine in fata sefilor. Asta pentru ca ai tendinta de a fi destul de impulsiv, precipitat sau foarte sensibil la refuzuri sau critici.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Astazi, probabil ca vei face multe drumuri sau vei da multe telefoane, in scopul de a obtine o aprobare, un document sau a rezolva o problema de natura juridica / administrativa. Adevarul este ca reusesti sa fii foarte convingator, chiar daca uneori vei avea tendinta sa ridici tonul sau sa manipulezi. Daca pleci la drum, fii prudent, mai ales daca sofezi.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Probabil ca astazi iti vei folosi inteligenta si intuitia pentru a descoperi in jurul tau noi surse de bani. Esti foarte abil in a te folosi de resursele, abilitatile si calitatile altora, pentru a “ciupi” un castig. Pe de alta parte, este posibil ca cineva sa te recomande undeva sau sa cunosti niste persoane cu care poti crea relatii, chiar asocieri fructuoase.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)
E clar ca iti place sa atragi toate privirile si admiratia asupra ta, ceea ce nu e greu deloc pentru tine, doar ca astazi incearca sa nu fortezi nota. In acelasi timp, e bine sa eviti discutiile aprinse, mai ales daca participi la discutii importante sau la negocieri. Din punct de vedere financiar, esti norocos.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)
Inspre activitatile profesionale se pare ca se indreapta cea mai mare parte din energia de care dispui. Acolo e nevoie de reinventare, de idei noi, de originalitate. Iar ziua de astazi iti ofera contextul astral propice, pentru a aduce ceva nou si a face schimbari. Numai ca, e nevoie sa renunti la unele idei fixe si sa fii receptiv si la ideile colegilor mai tineri.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)
O zi a exprimarii de sine, a bucuriei de viata si libertatii. Luna plasata in Varsator, in a doua parte a zilei, activeaza zona inimii si iti confera incredere si curajul de spune deschis ce simti. Poate fi ziua marilor adevaruri, rostite cu detasare si fara resentimente, mai ales dupa pranz, cand poti avea revelatii pretioase.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Luna se muta in cursul zilei zona casei si familiei, semn ca astazi ti-ai dori sa lasi activitatile si sarcinile profesionale pe locul 2, pentru a te putea ocupa in liniste de unele urgente familiale. Este o zi a calculelor, planurilor si strategiilor. Vrei sa vezi in ce masura te poti “arunca” intr-o investitie si daca da, pe cine din familie poti conta.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)
Este o zi valoroasa, in care, cu ajutorul unui prieten mai intelept sau mai in varsta, poti transforma unele credinte din trecut, care te limitau atat de mult. Este o zi excelenta si pentru intalniri, studii sau discutii pe marginea unui proiect.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Daca erai in cautarea unui moment favorabil pentru a purta o discutie despre bani, cu un sef sau cu alta autoritate, acesta este foarte potrivit pentru astfel de demersuri. In urma unei discutii, in care iti poti sustine punctul de vedere cu argumente solide, poti face ca lucrurile sa se schimbe in plan financiar.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
O zi pretioasa, in care pot sa-ti vina idei senzationale, poti descoperi o noua cale de actiune pentru a duce la indeplinire un obiectiv, sau poti afla informatiile de care ai nevoie pentru asta. Nu e nevoie decat sa-ti pui mintea la treaba si sa fii receptiv la raspunsurile pe care le gasesti in interior.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie – 20 martie)
O situatie tensionata din viata ta, eventual de la locul de munca, este privita, dintr-odata, dintr-o noua perspectiva, pentru ca intelegi motivatiile deciziilor unor oameni sau capeti niste informatii si raspunsuri care aduc lumina. O zi excelenta si pentru rugaciune, meditatie, odihna sau terapie.