Ioana-Cuzino.net

Horoscopul zilei de 25 Octombrie 2019

Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Emotiile vor fi la cote mari, insa cu putin efort le poti controla. Se conturează multă activitate la serviciu, însă și pentru tine personal ai de rezolvat multe. Vor aparea vesti imbucuratoare pentru statutul tău de la serviciu, insa trebuie sa fii prudent in continuare. Evita tentatia de a te implica in mai multe treburi si mai ales nu te implica in cele ale altora. Dupa-amiaza, se recomanda odihna si plimbari in aer liber.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

O relatie de iubire mai veche se poate consolida, daca iti este benefica sau se poate destrama definitv daca nu iti mai este de folos. Sau poti intalni o noua iubire care va dura mult. Emotivitatea este accentuată, de aceea fii prudent și discerne atent situația din segmentul maoros. Și copiii sunt o temă importantă de luat în calcul. Relaxează-te cu un hobby drag sufletului tău sau invită un prieten drag la o șuetă.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Foarte animate sunt relațiile familiale. Sunt momente bune de a ajunge la un consens cu membrii familiei sau cu neamurile, pe teme diverse. Posibil ca subiectele de discuție să se învârtă în preajma domeniul profesional, a locului tău de muncă sau a sănătății. Aspectele sunt favorabile, pentru că ai susținerea celor dragi și a colegilor. Șefii sau autoritățile îți pot pune niscai bețe în roate, însă se reozlvă și asta cu puțin efort și bunăvoință.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

O zi care aduce în preajma ta multe persoane din anturajul apropiat. Dialoguri importante mai ales pe teme profesionale sau de sănătate. Sunt șanse bune de afla informații prețioase referitoare la segmentul profesional in care activezi, însă și pentru segmentul sentimental vor apărea vești interesante. Prudență și discernământ. Evită să povestești din planurile tale sau să emiți opinii pe diverse teme. Peste ceva vreme, este probabil să revii asupra celor aflate azi.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)
Se conturează noutăți financiare dinspre locul de muncă. Sunt șanse bune de a primi bani, bunuri, favoruri sau măcar promisiuni serioase în acest sens. Totodată vor apărea cheltuieli pentru casă și familie, de aceea fii prudent și selectează prioritățile. Pe de altă parte, gândește-te și la sistemul valorilor tale morale și spirituale. Ar fi bine să reevaluezi criteriile după care îți desfășori activitatea cotidiană și implicarea în relații.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)
PROMOTED CONTENTMgid

Urologul mărturisește: rezolvați prostata cu ușurință făcând asta

Colesterol mare? Diminuează-l ?i mănâncă ce vrei. Verifică!

De la 80 la 55 kg în 2 săptămâni!
Este o zi minunata pentru ca te poți ocupa cu succs de tine și de treburile tale personale. De asemenea, ți se deschid deschizandu-ti orizonturi noi pentru toate domeniile vietii. Cu toate ca esti tensionat vei observa ca incepe sa ti se deschida inima catre lume si ca vei privi cu alti ochi totul. Important este sa accepti schimbarea si sa ai incredere ca cineva acolo sus te iubeste si vegheaza atent asupra ta.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)
Relatiile parteneriale si colaborarile profesionale iti dau batai de cap. Mocnesc conflictele in zona profesionala, insa astazi ai șanse deosebitr de a afla ce se află dincolo de măștile colegilor și șefilor. Informațiile primite pe căi neconvenționale sunt utile pentru segmentul profesional, mai ales pentru secțiunea venituri și favoruri. De asemenea, este nevoie sa-ți dozezi eforturile, pentru ca energia ta vitala este la nivel scazut.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Tumultul zilei se află in zona relatiilor cu prietenii si protectorii din segmentul profesional. Se vor linsiti unele conflicte cu aceste persoane, se vor lamuri chestiuni mai vechi si se vor contura noi proiecte comune cu acestia. Ai rabdare, observa atent cum se desfasoara lucrurile si fii deschis la nou. Evita provocarile colegilor de munca si nu iti divulga intentiile. Sanatatea este vulnerabila, asa incat ingrijeste-te mai mult.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)
Domeniul profesional, in special relatiile cu sefii si autoritatile sunt accentuate astăzi. Se pot contura la orizont functii de raspundere, relatii noi cu persoane importante, iar imaginea ta in ochii celorlalti va fi cu totul alta. Faptul ca timp de o luna de zile de acum incolo vei ocupa scena centrala a zonei tale profesionale te poate obosi mult. De aceea, in paralel cu activitatile profesionale desfasurate, ingrijeste-ti atent si sanatatea.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Este o zi in care vor predomina dorinta de rafinare sufleteasca, de studiu pe termen lung, dar si a te ocupa de calatorii in strainanate. Se deschid culoare noi pentru toate acestea, de aceea fii atent la tot ce se petrece în jurul tău. De asemenea este o perioada buna pentru a lua contact mai mult cu arta, cu oameni instruiti la nivel inalt si pentru a calatori in locuri incarcate de energie benefica. Asculta mai mult si vorbeste putin.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
Banii si bunurile administrate in comun cu altii vor lua o turnură benefică. Ai rabdare, fii deschis la nevoile altora si coopereaza cu inima deschisa. Dinspre segmentul profesional vei primi susținerea șefilor sau autorităților, fie pentru a rezolva un demers financiar gândit demult, fie ți se propun colaborări care îți vor mări veniturile. Este bine să analizezi totul cu atenție și, eventual, să te sfătuiești cu diverși specialiști.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie – 20 martie)
Relatiile parteneriale si colaborarile profesionale primesc astăzi, influxuri astrale interesante. Ziua iti poate fi umbrita de nemultumiri financiare, insa se anunta posibilitati noi de castig prin lucrul comun cu altii. Totul este să fii deschis pentru cooperare și să accepți și condițiile altora. Energia vitala este minima, asa incat evita provocarile si concentreaza-te doar pe treburile prioritare. Dupa-amiaza, rasfata-ti partenerul de viata cu o cina romantica.