Ioana-Cuzino.net

Horoscopul zilei de 21 Noiembrie 2019. Peștii se simt minunat

Horoscop 21 noiembrie pentru Berbec
Berbecii au parte de niște vizite neanunțate și nu sunt tocmai mulțumiți de felul în care va decurge dialogul cu persoanele respective. Sunt puși la încercare și constrânși să facă anumite compromisuri.

Taur
Taurii au parte de o zi ceva mai relaxantă, mai liniștită. Își văd de ale lor și asta e tot ce contează pentru ei în perioada asta. Se refugiază în lectură și în tot soiul de activități care să le pună la încercare curiozitatea, latura artistică.

Gemeni
Gemenii iau decizii importante din punct de vedere sentimental. Se poate spune că vor face alegerea corectă.

Rac
Racii au parte de o zi însorită din toate punctele de vedere. Au parte numai de lucruri frumoase, în special în a doua parte a zilei.

Leu
Leii devin extrem de pasionali, iar încăpățânarea lor nu va fi bine privită de către persoanele din jur. Trebuie să se tempereze nițel.

Horoscop 21 noiembrie pentru Fecioară
Fecioarele vor să se specializeze în niște domenii noi, în meserii pe care nu le-a abordat niciodată până acum.

Balanță
Balanțele se simt pregătite pentru o nouă etapă în viața lor. O iau de la zero cu o determinare pe care mulți o invidiază.

Scorpion
Scorpionii trec de la o stare la alta și sunt nevoiți să facă față unor atacuri răutăcioase care vor veni din toate părțile.

Horoscop 21 noiembrie pentru Săgetător
Săgetătorii se apucă de renovat, de achiziționat lucruri pentru casă, cel mai probabil obiecte decorative că tot se apropie Crăciunul. Nativii intră deja în febra sărbătorilor de iarnă.

Capricorn
Capricornii fac un pariu cu o persoană și e foarte posibil ca datorită intuiției lor aceștia să câștige.

Vărsător
Vărsătorii sunt puși pe leneveală. Acești nativi vor să se relaxeze, să nu audă de muncă, să stea în pat să se uite la filme și seriale.

Pești
Peștii se simt destul de debusolați și, colac peste pupăză, vor fi provocați aproape toată ziua să acționeze, chiar și așa, cu puterile sleite.