Ioana-Cuzino.net

Horoscopul zilei de 19 Noiembrie 2019.

Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Persoana iubita sau copiii iti solicita ajutor material. De aici se pot isca foarte usor controverse, discutii aprinse si chiar conflicte pe termen lung. Totusi ar fi bine sa le analizezi cererile si abia apoi să-ți dai cu părerea si chiar sa le oferi bani. Pe de alta parte, cei dragi iti pot reproșa faptul ca veniturile tale din munca desfasurata sunt insuficiente sau obtinute pe cai neclare. Ai rabdare si discuta cinstit capitolul financiar. Spre seara, delecteaza-ti sufletul cu un hobby.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Aura misterioasa care te invaluie astazi iti ofera un farmec aparte. Atragi multi admiratori, insa nu si din randul membrilor familiei. Ziua este favorabila treburilor gospodaresti, planurilor de imbunatatire a spatiului de locuit sau cumparaturilor necesare casei si membrilor familiei. Fii deschis fata de cei dragi, pentru ca datorita felului tau de a fi din ultima vreme, acestia s-au indepartat de tine, neintelegand ce se petrece cu tine.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Aparent, din senin apar discutii aprinse cu persoanele apropiate: rude, cunostinte sau prieteni. Undeva in umbra se tes conflicte greu de explicat, care izbucnesc din cand in cand in diverse domenii ale vietii cotidiene. De aceasta data este vorba de anturajul apropiat. Temele disputate pot fi legate de bani si bunuri avute sau castigate in comun, de felul in care vorbesti cu ceilalti sau esti nevoit sa faci mai multe drumuri, insa pentru nevoile altora, nu ale tale.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Este posibil ca in urma unor activitati desfasurate cu prietenii, fie de agrement, fie in cadru oficial, respectiv colaborarea la un proiect comun sa fii nevoit sa cheltuiesti o suma de bani destul de consistenta. Pe de alta parte, primesti bani din munca desfasurata, insa nesatisfacator fata de munca depusa. Ai rabdare, cheltuieste cu masura si fii mai prudent, cand vine vorba de a folosi si altcineva resursele tale materiale.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Ziua este favorabila activitatilor personale de ingrijire, de punere la punct a chestiunilor profesionale si trasare a unor planuri noi de viata si activitate. Esti sensibil la remarcile celor din jur, insa datorita energiei tale vitale care fluctueaza, nicidecum faptului ca ceilalti ar avea ceva cu tine. Dozeaza-ti eforturile, ocupa-te de treburile usore, dar prioritare si rezerva-ti momente pentru a te relaxa la o piscina, la un masaj sau hoinarind prin locurile dragi sufletului tau.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Sunt momente excelente pentru a filozofa cu propria-ti persoana. Prin căi diverse, dar neconventionale primesti informatii deosebite legate de temele spirituale ale vietii, dar si despre evenimentele cotidiene in care esti implicat. Sanatatea este deficitara pe segmentele aparatului circulator, de aceea ingrijeste-te corespunzator. La serviciu exista tensiuni momentane, insa ai capacitatea de a le desluși ițele si de a le țese in favoarea ta.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Implicarea in proiecte diverse, alaturi de prieteni iti ofera satisfactii, dar si multa zarvă. Cei dragi, membrii familiei iti pot oferi sprijin, fie sustinandu-ti planurile de actiune cu bani si bunuri, fie oferindu-ti sfaturi pertinente, folositoare pe termen lung. Totusi, fii mai rezervat in relatiile cu prietenii si circumspect in cele cu asa-zișii protectori. Deciziile majore si promisiunile legate de dezvoltarea unor activitati socio-profesionale, lasă-le pentru zilele următoare.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Se anunta intalniri si dialoguri importante cu sefii sau cu alte institutii oficiale. Este posibil sa ti se ofere noi sarcini de serviciu care vor trebui rezolvate in locatii diferite. Bine ar fi sa te implici din toata inima, deoarece ai suficiente surse si resurse materiale, intelectuale, astfel incat sa faci fata cu brio. Sunt momente importante pentru schimbarea mentalitatii tale vizavi de realizarea indatoririlor sociale, dar si fata de cei alaturi de care esti implicat profesional.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Debutul saptamanii iti aduce dorinta de a-ti largi orizonturile si de a-ti rafina sufletul. Filozofia de viata pe care o afisezi astazi iti aduce admiratori, insa altii te pot contrazice, oferindu-ti o alta viziune de a privi viata si evenimentele ei. Fii deschis si accepta si ideile altora! Vestile din strainatate sunt o alta tema importanta a zilei. Demersurile pentru o calatorie indepartata au succes si sustinere astrala importanta.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Este nevoie sa fii atent la banii si bunurile pe care le administrezi si folosesti in comun cu altii. Sunt posibile nereguli in documentele financiare comune sau taxe, facturi, datorii restante. Ai sanse bune de a rezolva toate aceste chestiuni, pentru ca gandesti bine si iti vin foarte usor informatiile necesare. Pe de alta parte, fii mai rezervat vizavi de resursele materiale pe care le ai sau le pui in comun cu partenerul de viata sau cei de afaceri.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Se contureaza un final de capitol relational la serviciu. Fie se incheie oficial o activitate, un proiect, fie tu decizi sa te retragi dintr-o colaborare profesionala care nu iti mai aduce profit. Deocamdata esti obosit, iar mentalul tau este focalizat mai mult pe propria persoana. Astfel nu poti fi obiectiv fata de ceea ce se petrece in preajma ta. Mai gandeste-te cateva zile, analizeaza atent toate relatiile in care esti implicat si fii mai intelegator.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie – 20 martie)

Saptamana incepe cu multa agitatie la serviciu. Activitatile de rutina pe care le ai de indeplinit astazi te obosesc si te gandesti deja foarte serios la a-ti schimba domeniul profesional. Deocamdata ai sustinerea prietenilor si protectorilor, care iti pot oferi atat sprijin material, cat si intelectual. Pe de alta parte, dozeaza-ti eforturile si ocupa-te de prioritati. Evita, pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale.