Ioana-Cuzino.net

Horoscopul zilei

Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.
Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)
S-ar putea ca o oferta de munca sa para prea buna ca sa fie reala. Este. Cititi printre randuri daca urmeaza un interviu si nu va fie frica sa puneti intrebari directe. Puneti-l pe intervievator un pic sub presiune. Va va scoate la iveala orice dezavantaj al ofertei.
Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Trebuie sa finalizati o treaba care va consuma foarte mult timp liber. Din pacate, nu aveti cum sa evitati aceasta sarcina, asa ca ar fi bine s-o acceptati. S-ar putea sa fie cineva din familie care va cere sa petreceti ceva timp cu el, in loc sa va roage frumos.
Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Este momentul sa mergeti la un control de rutina sau sa faceti cateva schimbari in dieta dumneavoastra. Veti avea multe contacte cu rude sau colegi de la locul de munca in aceasta perioada. Daca tot incercati sa fiti perfect, doar va distrugeti sistemul nervos si intestinele.
Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

S-ar putea sa aveti probleme legate de angajamentele pe care vi le-ati luat. Fiti selectiv cu noii prieteni si noile femei din viata dumneavoastra. S-ar putea sa fiti atras de tipul cu care nu va potriviti.
Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)
Reuniunile de familie aduc toate rudele la un loc. Daca au existat tensiuni acasa, este momentul sa va intalniti din nou pentru a le rezolva. Evitati, insa, subiectele serioase, fiindca nu aveti nevoie de o disputa in plus.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)
Exista factori puternici ce va pot afecta cariera. Va decideti sa va schimbati complet interesul vocational sau doar locul de munca. S-ar putea ca acest lucru sa ii supere pe unii, dar nu se stie cat va intereseaza.
Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)
S-ar putea sa fie nevoie de schimbari minore in ceea ce priveste locul de munca pentru a progresa. Astazi trebuie sa fiti mult mai atent si mai capabil. Nu va consumati energia pe activitati care nu va aduc niciun beneficiu.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

O influenta negativa va incetineste progresul la locul de munca. Frustrarea sau greselile apar din cauza neintelegerilor pe care le aveti cu cei cu care lucrati. Si rutina dumneavoastra zilnica va avea de suferit cateva schimbari, punandu-va in situatia de a cauta noi informatii sau de a lua decizii noi.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)
Este dificil sa alegi de care parte sa fii, dar grija si diplomatia sunt necesare, fiindca partile opozante necesita sprijinul dumneavoastra. Trebuie sa mentineti o stare demna cu ambele parti pentru propria integritate.
Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Este prioritar sa descoperiti in ce credeti si sa luptati pentru acest lucru. Religia, legile, politica, calatoriile si educatia superioara sunt cateva zone pe care le putem da exemplu. Este momentul sa va testati limitele si sa vedeti cat puteti ajunge de departe.
Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
Simtiti nevoia de a scapa din realitate, cel putin pe moment, intr-un loc in care sa va puteti izola atat fizic, cat si mental. Vreti sa scapati de toate elementele confuzante care se afla in jurul dumneavoastra. Aveti contacte bizare cu niste fantome sau cu niste rude decedate.
Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie – 20 martie)

Modul in care organizati proiecte si persoane va ajunge sa fie un subiect de interes special si o provocare intr-o perioada ca aceasta. Parerile nu va ajung: trebuie sa fie intarite de dovezi sau de notiuni clare si, peste tot, trebuie sa fie atragatoare si sa aiba un scop. Tocmai de aceea, va fi nevoie sa va apucati sa studiati intens in aceasta perioada.