Ioana-Cuzino.net

Horoscop Nety Sandu pentru săptămâna 4-10 noiembrie 2019. Află ce zodii transformă provocările în oportunități!

Horoscopul săptămânii 4-10 octombrie 2019 anunță o perioadă complicată. Entuziasmul și optimismul „se bat cap în cap” cu lipsa de informații sau resurse și cu tensiunile care pot izbucni în relațiile de tot felul. Totuși, sunt și zodii care vor reuși să transforme provocările în oportunități. Află dacă e vorba și despre zodia ta!

BERBEC
Horoscopul săptămânii anunță șanse în plan profesional pentru Berbeci. Dar s-ar putea ca partenerul de viață să nu fie prea încântat de atenția excesivă pe care nativii o vor acorda carierei, iar aceștia din urmă să aiba sentimentul că nu sunt sprijiniți și apreciați de cei dragi. De aici, posibile reproșuri… Dar cu tact, ele pot fi evitate.

TAUR
În această săptămână, Taurii se pot baza pe ajutorul prietenilor dacă au de rezolvat probleme juridice sau administrative sau dacă vor să își stabilească, de pe acum, programul de Sărbători. De exemplu, o invitație-surpriză „all inclusive” de la un prieten de departe poate fi soluția perfectă.
Sentimental: posibile aventuri pentru cei singuri.

GEMENI
Gemenii sunt, în această perioadă, concentrați pe profesie. Atât de concentrați, încât mulți dintre ei se pot trezi cu reproșuri din partea persoanei iubite sau chiar a copiilor. Alți nativi primesc, după mult timp de așteptare, bonusul meritat la serviciu. Weekend-ul va fi perfect pentru socializare sau cuceriri pe internet.

RAC
Pentru mulți Raci, săptămâna va aduce tensiuni în familie. De exemplu, părinții nu vor fi încântați de alegerea nativilor în plan sentimental sau partenerul de viață le va reproșa că nu sunt destul de detașați de mamă sau că petrec prea mult timp în casa părintească. Dar în weekend, afecțiunea și responsabilitatea întăresc relațiile sau refac armonia.

LEU
În această săptămână, Leii trebuie să fie prudenți la serviciu pentru că sunt prea siguri pe ei și au tendința să contrazică pe toată lumea. Inclusiv pe șefi! Iar asta nu-i ajută deloc. Nici măcar atunci cand au dreptate. În plan sentimental, norocul le surâde, însă le amintește că și în iubire „graba strică treaba” și „minciuna are picioare scurte”…

FECIOARĂ
În prima parte a săptămânii, banii pot fi motiv de gâlceavă în familie, în special pentru nativii care nu-și temperează pofta de cumpărături. Joi, însă, viața sentimentală a Fecioarelor va fi marcată de romantism, sensibilitate și planuri de viitor. În weekend, oaspeți neasteptați sau invitația la un eveniment pot însenina atmosfera.

BALANȚĂ
Balanțele au chef de călătorii, iar în cuplu, de declarații. S-ar putea, însă, ca planurile să le fie date peste cap din cauza banilor care vin cu întârziere sau ca partenerul să nu fie prea „receptiv” la ideile lor. Dar, în ultima parte a săptămânii, sunt posibile surprize plăcute la serviciu sau o problemă legată de casă ori familie se va rezolva pe neașteptate.

SCORPION
Scorpionii se pot convinge în această săptămână că, uneori, „tot răul e spre bine”, mai ales dacă e vorba de bani. De exemplu, cei care așteaptă de mult timp returnarea unei datorii sau un bonus vor primi o sumă mai mare decât se așteptau sau fusese stabilit inițial. În plan sentimental, multe vorbe, mult optimism. Poate chiar un pic prea mult…

SĂGETĂTOR
În prima parte a săptămânii, Săgetătorii care vor să renegocieze un contract pot obține aproape tot ce vor. Sau cei care susțin un examen, au „baftă”, iar cei care vor să ia parte la un eveniment primesc invitația mult așteptă. În ultima parte a săptămânii, dacă au nevoie de bani, pot apela cu încredere la o rudă apropiată.

CAPRICORN
În această săptămână, Capricornii pot primi informații interesante și utile de la prieteni care „se învârt in cercuri importante” sau care le pot face cunoștință cu cineva care îi va sprijini, inclusiv financiar, în viitor. În plan sentimental, există tendința de a face comparație între actualul partener și o fostă mare iubire.

VĂRSĂTOR
Vărsătorii singuri își pot întâlni sufletul-pereche prin intermediul unui prieten, chiar în prima parte a săptămânii. Dar e bine să nu-și facă planuri prea devreme. În cuplu, există afecțiune, dar și dorința de independență și, de aici, posibile tensiuni. Pentru ultima parte a săptămânii, astrele anunță posibile șanse în plan profesional și vești bune legate de bani.

PEȘTI
Pentru Pești, săptămâna va veni cu surprize. De exemplu, un eveniment se anulează, o călătorie se amână, un partener de afaceri se retrage dintr-un proiect. Dar Peștii nu rămân „descoperiți” pentru că astrele sunt de partea lor. Apar noi aliați, noi invitați sau chiar șanse neașteptate de a pleca la drum „pe nepusă masă”.