Ioana-Cuzino.net

Horoscop Neti Sandu 7 octombrie – Început de săptămâna grozav

Horoscop Neti Sandu 7 octombrie 2019 . Săptămâna începe grozov pentru zodii, este plină de provocări, dar daca suntem pe poziții avem numai de câștigat.

Vibraţia zilei este 7 şi o să ştim ce-avem de făcut ca să ne asigurăm succesul.

HOROSCOP 7 OCTOMBRIE 2019 BALANŢA
Se poate să faceţi nişte achiziţii care să vă completeze lipsurile din godspodarie, poate remobilaţi interiorul. O să vă implicaţi în diferite proiecte care să v-aducă în lumina reflectoarelor, să fie un câştig de imagine şi să luaţi şi bani, pot fi nişte colaborări în perspectivă.

HOROSCOP 7 OCTOMBRIE 2019 SCORPION
Eposibil să daţi de o finanţare şi să ia avânt un proiect care să v-aducă banii de care-aveți nevoie, pentru casă şi familie. Aveţi un surplus energetic pe care-l puteţi folosi atât la serviciu, cât şi în particular, iar la sfârşit de săptămână vă puteţi descătuşa practicând un sport, eventual.

Loading...

HOROSCOP 7 OCTOMBRIE 2019 SĂGETĂTOR
Poate-ați găsit o destinaţie de vacanţă, de city break şi îi faceţi o surpriză partenerului de cuplu, o să-l recuceriţi. Sunt nişte coechipieri de afaceri care vor să lucraţi cu ei, dar poate numai dacă renunţaţi la actualul serviciu – şi asta poate nu vă convine.

HOROSCOP 7 OCTOMBRIE 2019 CAPRICORN
O să vă puteţi reface şi viaţa sentimentală şi dacă eraţi pe punctul de a vă separa, e posibil să se repare totul ca prin minune. Se-anunţă un proiect de amploare la voi şi or să vină şi banii de care-aveti nevoie, nu însă fără muncă multă, aşa că de obicei, dar nu e nimic nou – că vouă aşa vi se-ntâmplă.

HOROSCOP 7 OCTOMBRIE 2019 VĂRSĂTOR
O să vă daţi întâlnire cu cineva care v-a dus dorul şi o să vedeţi în ce măsură vă puteţi vedea mai des, să formaţi un cuplu stabil. Aţi putea câştiga şi voi mai mulţi bani din afaceri particulare şi să vă luaţi o sumedenie de lucruri din cele care v-au lipsit, să completaţi golurile.

HOROSCOP 7 OCTOMBRIE 2019 PEŞTI
Se poate să apară o problemă de sănătate şi să trebuiască să ajungeţi la doctor ca să luaţi tratamentul adecvat. Vi se propune o afacere care v-ar aduce un supliment salarial şi poate chiar un titlu – pentru că e an bun de recunoaştere a valorii şi se poate să vă iasă pasienţă.

HOROSCOP 7 OCTOMBRIE 2019 BERBEC
Poate vi se face o ofertă de colaborare şi-o s-aveţi acei bani cu care să va-ngrijiti şi de sănătatea voastră şi de a familiei. Aţi putea face rost de nişte bani care să acopere tot ce-nseamnă rate, facturi şi alte lucruri obligatorii, şi să mai puneţi şi de-o parte la o adică.

HOROSCOP 7 OCTOMBRIE 2019 TAUR
E cineva care va vrea înapoi, dintr-o fostă relaţie, dar e de-ntrebat inima, ea ce zice, dacă bate în direcţia acelei persoane. Vouă vi se dau nişte bani de la serviciu şi e posibil să se vină şi cu un contract extra-profesional care să vă rotunjească frumos, veniturile.

HOROSCOP 7 OCTOMBRIE 2019 GEMENI
Apare un proiect nou la serviciu şi o să vreţi să vă puneţi şi voi amprenta ca să luaţi şi bani şi să vă bucuraţi de aprecierea şefilor.

HOROSCOP 7 OCTOMBRIE 2019 RAC
Se poate să vă implicaţi într-o activitate de grup şi care-o să vă ofere satisfacţii materiale şi în egală măsură şi sufleteşti. O să puteţi legaliza, în sfârşit, o situaţie ca să vă puneţi casa la punct sau abia acum o cumpăraţi, ori poate cu maşina rezolvaţi partea birocratică, vă luaţi şi permis de conducere.

HOROSCOP 7 OCTOMBRIE 2019 LEU
Poate n-ar strica să fiţi ceva mai cumpătaţi cu banii să nu rămâneţi total descoperiţi, în cazul unor neprevăzute. Aţi putea relua o activitate de timp liber şi să petreceţi frumos orele de după serviciu, să descărcaţi stresul şi să fiţi creativi, să va-mbogatiti sufleteşte.

HOROSCOP 7 OCTOMBRIE 2019 FECIOARĂ
Relaţia sentimentală se poate rescrie şi să devină atât de armonioasă încă să vă luaţi casă, şi să locuiţi împreună, s-aveţi copii. O să vă bucuraţi de o reuşită pentru că o să apelaţi la resursele interioare ca să doborâţi obstacolele care v-au tot barat drumul – e de insistat.

Horoscopul zilei 7 octombrie 2019 prezentat de Neti Sandu la Pro TV.

Loading...