Ioana-Cuzino.net

Horoscop Neti Sandu 17 ianuarie 2020. Racii au noroc în dragoste

Horoscop 17 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi bună, în care ne vom împăca cu anumite persoane și vor renunșa la divegențe. Facem schipă bună cu partenerul de cuplu și rezolvăm niște probleme importante, care ne macină de foarte multă vreme.

Vibraţia zilei este 7 şi o să căutăm liniştea înăuntrul nostru, să facem pace cu noi.

HOROSCOP 17 IANUARIE CAPRICORN
Poate vă faceţi timp să ieşiţi pe undeva diseară şi să mai daţi culoare unei relaţii care îşi pierduse esenţa. Aveţi nişte idei de afaceri pe care să le puneţi în aplicare, găsiţi şi un sponsor şi-o să meargă treaba ca pe roate, nu că pân-acum la relanti.

HOROSCOP 17 IANUARIE VĂRSĂTOR
Se poate să vă-ntâlniţi cu cineva de care vă era dor şi să realizaţi c-aveţi un scop comun şi-aţi putea fi împreună. Poate va trebui să strângeţi nişte bani ca să rezolvaţi o problemă legată de studiu, ori ca să plecaţi pe undeva într-un citybreak.

HOROSCOP 17 IANUARIE PEŞTI
Se observă ceva la capitolul sănătate şi dacă n-aveţi grijă o să se manifeste într-un mod nu tocmai plăcut – luaţi măsuri. De undeva or să vină ceva bani care v-ar scoate dintr-o încurcătură şi o să vă puteţi mişca în week-end, c-aveţi de făcut un drum în afara oraşului şi nu prea dispuneţi de finanţe.

HOROSCOP 17 IANUARIE BERBEC
O ieşire în lume o să vă detensioneze, o să mai cunoaşteţi şi alţi oameni care să vă-nsoțească în plimbările voastre, în excursii. Se pare c-o să descoperiţi o sursă de venit şi o să vă asociaţi cu nişte oameni să lucraţi în echipă, să faceţi progrese în carieră.

HOROSCOP 17 IANUARIE TAUR
Poate-i chemaţi pe la voi pe nişte prieteni ca să mai puneţi ţara la cale, să vă consultaţi în privinţa unei activităţi de timp liber pe care-o aveţi în plan. O să vă puteţi primi banii pe care-i cereţi de anul trecut şi să acoperiţi restul cheltuielilor, c-aveţi nişte cerinţe pe care nu vi le puteaţi împlini.

HOROSCOP 17 IANUARIE GEMENI
O să cădeţi la o înţelegere cu nişte oameni care ar fi vrut să câştige de pe urma voastră dar nu în mod corect. Voi o s-aveţi o iniţiativă demnă de toată laudă şi o să vă asociaţi cu nişte oameni care se vor strădui să ţină pasul cu voi că să împărţiţi succesul.

HOROSCOP 17 IANUARIE RAC
O să vă găsiţi şi voi un partener de viaţă pe măsură aşteptărilor şi-ncet, încet, prin tatonare o să vă croiţi un drum liniştit. Voi o să va-narmati cu şi mai multă răbdare şi o să redirecţionaţi cereri, e-mailuri ca să vă recuperaţi nişte bani care-au rămas pe la alţii prin conturi.

HOROSCOP 16 IANUARIE LEU
Se poate să luaţi parte la o activitate de grup şi să fie o cale de a mai face un pas în carieră, să câştigaţi un titlu chiar. Poate vi se propune o colaborare, să mai luaţi de undeva nişte bani şi să puteţi ieşi mai des în societate, să vă fie remarcată prezenta.

HOROSCOP 17 IANUARIE FECIOARĂ
Poate vi se repartizează ceva nou de lucru şi o să fie incitantă ideea, ca să mai rupeţi monotonia. Apar ceva noutăţi în sfera sentimentală şi se poate să-ntâlniţi pe cineva cu care să trăiţi fericiţi, s-aveţi copii şi să faceţi echipa în toate cele.

HOROSCOP 17 IANUARIE BALANŢĂ
Cineva tânăr, plin de viaţă vă dă târcoale şi o să găsiţi rapid un numitor comun, dacă sunteţi şi voi în căutarea unui partener. O să vă ocupaţi şi de voi, să cultivaţi un hobby, să vă duceţi la o sală de sport, sau vă duceţi la un salon de înfrumuseţare, la spa, pentru răsfăţ.

HOROSCOP 17 IANUARIE SCORPION
E o acalmie în relaţia de cuplu şi o să vă străduiţi să păstraţi armonia ca să faceţi faţă provocărilor care bat la uşă. E posibil să luaţi ceva bani, mai ales dac-aţi făcut nişte demersuri în forţă ca să vi-i recuperaţi, c-aveţi nevoie de ei, după cheltuielile masive de sfârşit de an.

HOROSCOP 17 IANUARIE SĂGETĂTOR
O să-şi facă curaj cineva care vrea să fiţi împreună şi n-o să ziceţi nu. E agitaţie la voi şi or să iasă la suprafaţă problemele mai vechi pe care-o să le rezolvaţi, în sfârşit, şi-o să daţi drumul proiectelor noi care promit succese în plan financiar.