Ioana-Cuzino.net

HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Noroc mare pentru aceste zodii luna viitoare

Prima lună din an e aproape pe sfârșit și ne îndreptăm cu pași repezi spre cea de-a doua lună a acestui an. Ianuarie a fost o lună destinată odihnei, care ne-a permis să ne relaxăm după finalul anului 2019. Luna februarie vine cu forțe noi, iar câteva zodii vor avea parte de foarte mult noroc. Își vor rezolva anumite probleme și vor fi mai atenți la persoanele din jurul lor.

Norocul stă de parte berbecilor în această lună, fiind priviți ca cea mai norocoasă zodie luna aceasta. Vor avea parte de multe reușite pe plan sentimental și vor fi mai romantici ca niciodată.Gemenii trec peste o perioadă foarte grea din viața lor, iar norocul le bate în ușă. Vor primi câteva vești foarte importane care le vor schimba viitorul. Norocul le surâde în această lună și fecioarelor, acestea o duc foarte bine pe toate planurile. Acestea reușesc să ducă la bun sfârșit probleme pe care colegii de muncă nu le-au putut rezolva.

BERBEC

Norocu vă bate la ușă în luna februarie. Dragostea plutește în aer și trebuie să fiți atenți la mișcările partenerului dumneavoastră. Pentru nativii din zodia berbec care au fost singuri până acum, această lună vă aduce foarte multe bucurii. Veți întâlni, în sfârșit, pe cineva cu care veți întemeia o relația.Dacă ești deja într-o relație, se anunță o perioadă plină de romantism. O lună în care veți fi doar dumneavoastră și partenerul, iar totul va decurge așa cum vă doriți. Există posibilitatea să faceți pasul cel mare și să întemeiați, cu adevărat, o familie.Pentru berbeci, luna februarie este plină de noroc.

TAUR

Taurii au parte de vești extraordinare la locul de muncă și nu știu exact cum să reacționeze. Pentru că ți-ai petrecut ultima perioadă rezolvând problemele de la seriviciu și pentru că intereseul tău a fost observat de către șefi, vei avea parte de foarte multe beneficii în această lună.