Ioana-Cuzino.net

Horoscop dragoste până la finalul anului 2019. Zodiile care se despart până de Crăciun

Iarna anului 2019 se anunță extrem de favorabilă pentru majoritatea zodiilor la capitolul iubire. Astrologii vin însă cu vești mai puțin plăcute pentru patru zodii ale horoscopului. Nativii Scorpion, Rac, Leu și Săgetător se vor despărți până la Crăciun și vor petrece sărbătorile de iarnă singuri.

Așa arată horoscopul iubirii valabil până la sfârșitul anului 2019

Crăciunul este cea mai frumoasă perioadă din an și bine ar fi să nu ne găsească singuri, dar din păcate câțiva nativi vor încheia anul într-un mod la care nu s-au gândit. Patru zodii ale horoscopului european vor călca scrâmb sau se vor despărți de partenerul de viață din alte motive. Zodiile care vor sta singure de sărbători sunt Scorpion, Rac, Leu și Săgetător, scrie kfetele.ro.

Berbec

Relația de iubire se va îmbunătăți pe zi ce trece, iar sărbătorile de iarnă s-ar putea să vă aducă o veste bună: o cerere în căsătorie sau un copil. Crăciunul te va găsi în sânul familiei unde vei avea parte de zâmbete și fericire.

Taur

Ai o relație atipică și suporți multe dintre defectele partenerului. Până la finalul anului vei avea parte de o relație presărată cu surprize, picanterii și situații neașteptate. Exact așa cum îți place să-ți trăiești viața.

Gemeni

Stai destul de bine la capitolul dragoste în ciuda certurilor și discuțiilor în contradictoriu pe care le ai cu jumătatea ta. Oprește-te la timp dacă nu vrei să rămân singur de sărbători. Poate ar fi cazul să lași mai mult de la tine.