Ioana-Cuzino.net

HOROSCOP Camelia Pătrășcanu pentru saptamana 4-10 noiembrie. Vesti uriase pentru trei zodii

Celebrul astrolog Camelia Pătrășcanu ne prezinta previziunile astrale ale saptamanii 4 -10 noiembrie, pentru fiecare zodie.

Trebuie să fim atenți la comunicare și să știm că am înțeles corect.

HOROSCOP BERBEC – Au o săptămână bună din punct de vedere social. Atenție la iritare, Mercur e retrograd și poate interpretați greșit mesajele. Joi și vineri zile minunate. Atenție și la sănătate, în weekend sunteți dinamici.

HOROSCOP TAUR – Săptămâna aduce multe discuții și întâlniri. Prietenii vă sar în ajutor, sunt minunate zilele de miercuri și de joi. Atenție la sănătate în weekend.

HOROSCOP GEMENI – Își fac planuri de viitor. Luni și marți primesc vești, mercur e retrograd în zona muncii. Mare atenție la calitatea relației cu colegii. E nevoie de sprijin și de ajutor.

HOROSCOP RAC – Sunt preocupați de felul în care sunt percepuți. Sunt concentrați pe ideea de a fi auziți. Luni și marți fiți un pic mai atenți la cum v-au perceput ceilalți. Joi și vineri primiți vești bune de la superiori.

HOROSCOP LEU – Vor să aibă impact. Reușesc luni și marți. Miercuri, dar mai ales joi și vineri pot fi zile de împăcare. Realizări în familie. În weekend chef de ducă.

HOROSCOP FECIOARĂ – Primesc multe surprize luni și marți. Munca și ideile creative aduc bani. Miercuri, joi și vineri sunt zile bune pentru întâlniri. În weekend, totul depinde de partener.

HOROSCOP BALANȚĂ – Au chef de joacă toată săptămâna. Muncă foarte bună miercuri, joi și vineri. Știu să fie eficiente. În weekend totul depinde de partener.

HOROSCOP SCORPION – Fac tot felul de manevre, joi și vineri trebuie să-și arate geniul creativ mai ales în afaceri. Primesc răspunsuri de la partener, au spor la muncă. În weekend lucrează.

HOROSCOP SĂGETĂTOR – Găsesc un model, o persoană care a trecut printr-o situație similară. Miercuri, joi și vineri accentul cade pe cămin și pe empatie. Distracție în weekend.

HOROSCOP CAPRICORN – Pentru capricorni, săptămâna aduce vești legate de bani. Își propun să facă lucruri, familia ocupă un loc foarte important. Joi și vineri discută mult, weekendul îl petrec în familie.

HOROSCOP VĂRSĂTOR – Pot avea discuții cu șefii, lucrurile se calmează miercuri, mai ales joi și vineri când au aspecte bune din punct de vedere financiar. În weekend sunt pe drumuri.

HOROSCOP PEȘTI – Încep săptămâna cu multe griji. N-au un ritm susținut luni și marți. Miercuri, joi și vineri sunt într-o mare formă. În weekend rămân cuplați la interesele lor.