Ioana-Cuzino.net

Horoscop 8 – 14 decembrie 2019. Furtuna mare pentru doua zodii

Ce anunta astrologul Mariana Cojocaru pentru saptamana care urmeaza. O saptamana pe care nimeni nu o va uita prea curand.

Luna in cuadratura cu Jupiter intrat in Capricorn vine cu efecte nebanuite pentru doua zodii. Vor fi furtuni mari in viata lor. Iata ce anunta astrologuul pentru fiecare zodie in parte:

Berbec- Saptamana debuteaza cu Luna(Berbec) in cuadratura cu Jupiter proaspat intrat in Capricorn. Acesta este un prim aspect, secondat de un altul cu mare incarcatura karmica: Kiron Retrograd in cuadratura cu Soarele. Cum aceste aspecte grele trebuiesc raportate la astrograma personala a fiecaruia nu ma hazardez sa dau sfaturi. Ca aspect general, cuadraturile inseamna impas, probleme(sanatate, amor).

Taur- Luna va intra in primul domiciliu astral(Taur), chiar de luni. Cuadratura lui Jupiter din Capricorn cu astrul selenar de la debut de sapatamana va supune la tot felul de teste si va adreseaza intrebari existentiale grele, la care cei mai multi nu stiti singuri sa va raspundeti(raspunsurile le vad pe harta natala). Pot fi intrebari ce tin de dragoste, cariera(misiunea inscrisa), sanatate, copii, sortiti/e sau altele…

Nativii zodiei Rac, probleme mari in plan sentimental

Gemeni- Cuadratura Soarelui din zodia opusa(Sagetator) cu Lilith din Pesti si Soarele natal e un aspect care ma pune pe ganduri in ceea ce va priveste. V-am spus ca incep sa se agite apele voastre de destin si se anunta furtuna de grad mare. Cum solutiile le vad individual, pe astrograma fiecaruia si, mai ales pe cea karmica, nu pot sa va spun decat ca vizeaza viata personala, cea sociala si sanatatea.

Rac- Aspectele de le metionam la celelalte zodii(cititi) sunt valabile si in cazul vostru, doar ca la voi itele karmice sunt si mai incurcate si va dau mari batai de cap in plan sentimental, personal(astrograma personala imi arata cum sa va indrum sa sa intelegeti si sa evoluati bine), karmic(misiunea karmica cu care ati venit), etc. Cu Axa Karmica in zodia voastra poate fi afectata sanatatea voastra sau a rudelor.

Leu- Se produc schimbari majore pe cerul astral si cine nu se adapteaza se poate trezi cu chestiuni bruste, neasteptate acum in prag de Sarbatori. Cum cei mai multi nu au cum sa stie secretele de pe astrograma lor si blocajele(dragoste, sanatate, familie, cariera) se gandesc ca nu s-au nascut cu noroc sau forteaza norocul(de noroc in avans ati auzit?). De aceea am creat bratarile talisman de protectie, etc.

Fecioara- Va spuneam si la celelate zodii de cuadraturile grele care guverneaza saptamana care urmeaza: Soarele din Sagetator face cuadratura cu Kiron Retrograd si Jupiter din Capricorn face cuadratura cu Jupiter proaspat intrat in Capricorn. Opozitia Soarelui natal cu Lilith(Malefica) din Pesti va poate bariere la care nici cu gandul nu ganditi…Pentru ridicarea lor trebuie sa va studiez astrograma karmica.

Horoscop Mariana Cojocaru 8 – 14 decembrie 2019. Nativii zodiei Balanta, cuprinsi de tensiuni

Balanta- Compatibilitatea este un subiect foarte delicat si, mai ales, individualizat si nu tine de alegerile voastre, de multe ori gresite. Ma refer la partenerul/a de viata, ca sunt cele care dau oamenilor cele mai mari batai de cap. Cum si Soarele si Luna fac aspecte de cuadratura cu alte doua planete(vedeti ce am scris la celelalte zodii), incep tensiunile. Sanatatea are cauze karmice subtile, greu de diagnosticat.

Scorpion- Perioada de care spuneam la sfarsitul anului trecut si inceputul acestui an isi arata acum coltii. Daca ati citit, acum stiti. Era vorba de 2Malefic Kisses intre Scorpion-Sagetator. De aceea spuneam la Balanta de importanta compatibilitatilor in dragoste, ca acest aspect poate viza si alte zodii(toti au aceste segmente existentiale inscrise undeva). Harta natala ma ajuta sa va ajut personal.

Sagetator- Bratarile talisman de le confectionez de ceva vreme incoace va pot proteja de problemele mentionate la Scorpion, mai ales acum cand saptamana care urmeaza are doua cuadraturi grele, din care una-l implica pe Jupiter si cealalta Soarele, care este acum in constelatia voastra. Cum este si Kiron Retrograd in acest sistem de ecuatii planetare, pot dezamorsa bomba studiind astrograma karmica.

Capricorn- O saptamana grea si cu probleme diferite, ca nu sunt toti Capricornii la fel. Afectiunile ce tin de sanatate(au cauze complexe, karmice) sau problemele, tensiunile de la locul de munca si in plan personal cer indrumare si nu pot fi solutionate la voia intamplarii. Multi ma cauta cand le ajunge cutitul la os si nu inteleg ca trebuie sa le studiez destinul si sa le arat din timp calea corecta inscrisa.

Horoscop Mariana Cojocaru 8 – 14 decembrie 2019. Pestii, afectati in mod subtil

Varsator- Cuadraturile descrise de planete importante in saptamana ce vine va pot baga in corzile destinului. Cum este o perioada tensionata, dezechilibrele se vor simti si la voi. Pentru a va echilibra e nevoie de sfatul meu avizat. Puteti fi vizati nu doar voi, ci si cei dragi voua. Unii pot avea tensiuni in cuplu, altii pot avea probleme ce tin de cariera, iar multi pot avea intrebari ce tin de sanatate, s.a..

Pesti- Cum Lilith(Malefica) din zodia voastra face aspect de cuadratura cu Soarele din Sagetator cauzele care va afecteaza viata sunt subtile si complexe(rezolvarile se vad pe astrograma personala). De aceea am creat si linia de talismane care sa va ajute in momente cheie. Destinul este chestiunea cea mai importanta pe Pamant si este dat de un sistem de valori individuale inscrise chiar de la nastere(Karma).