Ioana-Cuzino.net

Horoscop 29 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Bani mulți pentru Săgetători

Horoscop 29 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Apar noi provocări, dar le facem față cu brio. Ni se vor îndeplini dorințe la care ne gândim de multă vreme. Este perioada ideală să dăm totul pentru a realiza ceea ce ne-am propus și vom avea o mulțime de reușite.

Vibraţia zilei este 1 şi este ziua perfectă să începem ceva cu dreptul, să dăm startul unui proiect la care ne gândim de mult.

HOROSCOP 29 OCTOMBRIE 2019 SCORPION

O posibilă reuşită la un examen, o să faceţi un pas înainte în cariera – şi se poate să fiţi deschizători de drumuri într-un domeniu. Noi provocări, de luni aşa, care vă vor ţine în priză şi o să faceţi, probabil, nişte alegeri până la sfârşitul zilei, c-o fi venit scadenţa pe ici, pe colo.

Loading...

HOROSCOP 29 OCTOMBRIE 2019 SĂGETĂTOR

Poate vă decideţi dacă veţi lucra în particular, sau o să păstraţi timpul liber pentru voi şi ai voştri. La voi se precipită nişte lucruri şi poate-o să vă remarcaţi prin ceva anume, o să fie un soi de recunoștere a valorii şi vor veni şi mai mulţi bani.

HOROSCOP 29 OCTOMBRIE 2019 CAPRICORN

Vi se dă ok-ul pentru o afacere care poate însemna rampa voastră de lansare şi de succes în carieră. Şi vouă vă vor intra nişte bani şi se poate să-i cheltuiţi c-aţi tot amânat nişte cumpărături, dar dacă tot aveaţi de gând să le luaţi n-o să vă dea bugetul peste cap.

HOROSCOP 29 OCTOMBRIE 2019 VĂRSĂTOR

Poate vă invită cineva de pe-acum să ajungeţi la sfârşit de săptămână, ori poate chiar într-o scurtă vacanţă să vă recuperaţi. Se poate să faceţi progrese în privinţa actelor pe care vreţi să le prezentaţi la bancă, asta ca să luaţi un credit şi să vă puteţi cumpăra o casă.

HOROSCOP 29 OCTOMBRIE 2019 PEŞTI

Se pare că s-a-ntâmplat ceva care va face să vă gândiţi serios la căsătorie, la copii, c-aţi atins un moment de graţie. Vă invita cineva la o festivitate, poate să fie şi o trataţie de ziua aniversară, e de ieşit la socializare pentru că pare să fie ceva special.

HOROSCOP 29 OCTOMBRIE 2019 BERBEC

Relaţia cu partenerul de cuplu promite să se-aşeze, să simţiţi, în sfârşit armonia de care-aveți nevoie. O să relaţionaţi cu şefii, cu sponsorii, ca să obţineţi tot ce e necesar ca să vă puteţi dezvolta afacerile, să ia amploare pentru că simţiţi că sunteţi într-un vârf de formă.

HOROSCOP 29 OCTOMBRIE 2019 TAUR

Se poate să realizaţi abia acum cât de mult vă iubeşte partenerul de cuplu şi de câte lucruri e în stare pentru voi – o să vă surprindă. E un moment bun să vă găsiţi ceva nou de lucru, să încercaţi şi altceva c-aveţi susţinere din partea lui Uranus şi o să vă găsiţi drumul, veţi avea călăuze.

HOROSCOP 29 OCTOMBRIE 2019 GEMENI

Poate puneţi deoparte banii pe care o să-i primiţi ca să vă luaţi o casă ori poate-aveti nevoie de o maşină nouă, sau s-o duceţi la reparat pe cea pe care-o aveţi. Sunt câteva aspecte legate de viaţă de familie care se cer rezolvate şi e de vorbit şi de luat o decizie după ce toată lumea-şi va spune părerea.

HOROSCOP 29 OCTOMBRIE 2019 RAC

Se activează sfera afectivă şi o să puteţi întâlni pe cineva cu care să fiţi compatibili şi să construiţi, frumos, o relaţie. Se poate să luaţi parte la nişte activităţi care v-ar scoate la iveală nişte calităţi care v-ar aduce nişte bani picaţi la momentul potrivit c-apar cheltuieli în exces.

HOROSCOP 29 OCTOMBRIE 2019 LEU

Poate abia acum aveţi condiţii mai bune de trăi şi vă doriţi un copil, sau mai mulţi – c-aşa e programul vostru de viaţă – cu dragoste pentru copii. O rezolvare, poate cu casa, veți fi primit un credit şi daţi avansul ca să şi intraţi în posesia contractului de cumpărare, ceva se-ntâmplă de-o să scăpaţi de un stres.

HOROSCOP 29 OCTOMBRIE 2019 FECIOARĂ

Poate faceţi un efort financiar să-i duceţi pe copii la nişte cursuri speciale să-şi descopere şi să-şi cultive talentele ascunse. Şi voi puteţi legaliza o situaţie şi să vă transferaţi la alt serviciu, sau poate la altă şcoală, dacă nu cumva aveţi de gând să vă mutaţi în altă locuinţa.

HOROSCOP 29 OCTOMBRIE 2019 BALANŢA

Se poate să apară o nouă oportunitate de a câştiga bani şi să aveţi un nivel de trai mai ridicat să faceţi nişte achiziţii de valoare. Voi sunteţi angajaţi în mai multe proiecte şi o să fiţi expeditivi cu toate treburile ca să vă rămână timp şi pentru o ieşire cu partenerul de cuplu, cu prietenii, să vă mai şi destindeţi.

Loading...