Ioana-Cuzino.net

Horoscop 26 Decembrie

Posibil sa constati astazi ca filozofia de viata abordata pana acum este depasita si trebuie sa faci corectii serioase, atat in gandire cat si in relationarea cu ceilalti. Temerile sunt majore pe seama faptului ca evenimentele in care esti implicat se pare ca te depasesc. Si totusi, daca te gandesti pe indelete, daca accepti si alte pareri mai ales cele privitoare la personalitatea si manifestarile tale ai sanse minunate de evolutie si progres.

Horoscop Neti Sandu 26 decembrie 2019 Taur

Izoleaza-te in mijlocul celorlalti si observa ce se petrece. Chiar daca gandurile nelinistitoare privitoare la banii si bunurile comune cu altii te curteaza frecvent, cu putin efort si bunavointa poti scapa de ele fara probleme. Evita dependenta de ceilalti, de reactiile sau vorbele lor! Ceea ce observi astazi te va ajuta sa iei decizii importante in urmatoarele zile, legate de felul in care sa abordezi necesitatile materiale.

Horoscop Neti Sandu 26 decembrie 2019 Gemeni

Cei cu care vii in contact astazi sunt fatete ale tale, indiferent ca iti place sau nu ce vezi. De aceea, schimba-ti atitudinea si priveste atent cu cine te intalnesti sau ce vorbesti. Vei constata ca obtii informatii utile despre cum sa iti imbunatatesti stilul de viata, felul de a fi sau de a te raporta la ceilalti. La amiaza pot surveni disonante in segmentul profesional, dar sunt momente pasagere. Seara, odihneste-te activ, taifasuind cu cei dragi.

Horoscop Neti Sandu 26 decembrie 2019 Rac

O zi cu multe controverse in segmentul profesional. Daca in primele ore ale zilei esti pornit sa faci multe si marunte, pe masura ce acestea trec, energia vitala scade si va fi mai dificil sa te implici in prea multe activitati. In special in intervalul in jurul pranzului, ar fi bine sa fii prudent si detasat de toate. Provocarile vin dinspre colegi care vor sa le rezolvi tu sarcinile de lucru. Seara aduce bucurie si relaxare, alaturi de cei dragi.

Horoscop Neti Sandu 26 decembrie 2019 Leu

Dorinta de a fi alaturi de cei dragi, de a-i spijini asa cum poti este mare si destul de usor de indeplinit. Totul este sa faci abstractie de faptul ca ei iti vor raspunde altfel decat preconizezi tu. Miezul zilei poate aduce disensiuni amoroase si vorbe neplacute din partea altora. Tentatia de a-i multumi pe altii oferindu-le bani sau cadouri este paguboasa pentru bugetul tau, iar ei vor aprecia prea putin.

Horoscop Neti Sandu 26 decembrie 2019 Fecioara

Chiar daca tu doresti sa te bucuri in continuare de confortul si siguranta casei tale, dinspre segmentul profesional vin provocari deosebite. Ori trebuie sa rezolvi rapid sarcini de lucru, ori te roaga un coleg sa-l ajuti, ori partenerul de viata pune pe umerii tai diverse treburi care trebuiau rezolvate demult. Tu selecteaza-ti prioritatile si invata sa spui nu, indiferent despre cine sau ce este vorba.

Horoscop Neti Sandu 26 decembrie 2019 Balanta

Astazi poti rezolva atat treburi personale, cat si profesionale care necesita comunicarea cu altii, intocmirea unor documente oficiale sau drumuri pe distante scurte. Totusi in jurul pranzului gandirea si relationarea cu ceilalti este dificila, existand riscul trunchierii informatiilor sau surpasolicitarii nervoase. Fii prudent in toate si verifica orice chestiune care te implica pe termen lung sau te costa bani.

Horoscop Neti Sandu 26 decembrie 2019 Scorpion

Ziua poate fi umbrita de chestiunile financiare, in special de veniturile pe care le obtii la serviciu. Cu toate ca activitatea profesionala se desfasoara in conditii relativ bune, bani sunt la bugetul institutiei sau firmei la care lucrezi, cand vine vorba de a primi ce ti se cuvine, sefii se victimizeaza si-ti propun intelegere, toleranta si eventual sa te obisnuiesti sa faci munca voluntara. Spre seara te vei simti mai bine.

Horoscop Neti Sandu 26 decembrie 2019 Sagetator

Entuziasmul din primele ore ale zilei orientat spre diverse treburi mai mult sau mai putin personale, spre amiaza te paraseste. De aceea ar fi bine sa iti alegi doar acele activitati care sunt importante si necesita rezolvare imediata. Stresul il poti diminua daca adopti un regim alimentar usor, de sezon sau luand contact mai mult cu natura. Spre seara intervin chestiuni financiare, fie ca primesti, fie ca trebuie sa dai bani.

Horoscop Neti Sandu 26 decembrie 2019 Capricorn

Esti o prezenta discreta in peisajul zilei, indiferent unde te afli: acasa, intr-un mediu familial sau la serviciu intr-un mediu profesional. Sanatatea este vulnerabila, bine fiind sa planifici un consult medical de specialitate. Ingrijeste-te de imaginea ta publica si de pozitia pe care o ai in cadrul unui grup socio-profesional. Exista riscul unor neplaceri pe termen lung. Seara te vei simti mai bine, dorind compania celorlalti.

Horoscop Neti Sandu 26 decembrie 2019 Varsator

Ai putea fi dezamagit de prieteni si de persoanele care undeva, candva ti-au promis sustinere socio-profesionala. Evita graba in a trage concluzii sau a lua decizii care sa creeze efecte pe termen lung. Sigur ca de unele persoane sau situatii este bine sa scapi cat mai repede cu putinta, insa decamdata urmareste ce se petrece in acest segment relational.

Horoscop Neti Sandu 26 decembrie 2019 Pesti

Posibil sa primesti sfaturi interesante vizavi de segmentul profesional in care activezi sau vizavi de imaginea ta publica. La prima vedere pare ca esti constrans de imprejurari sa iei decizii radicale, sa faci schimbari rapide in relatiile parteneriale sau macar sa-ti redefinesti conceptiile despre relatii, pozitie sociala, ajutor din partea altora. Ai rabdare si asteapta sa treaca aceasta zi.