Ioana-Cuzino.net

Horoscop 28 noiembrie 2019, cu Neti Sandu. Peștii vor avea o zi de vis

Horoscop 28 noiembrie 2019, prezentat de Neti Sandu.

HOROSCOP 28 NOIEMBRIE 2019 BERBEC

Pot apărea niște schimbări la serviciu și o să fiți pe fază, să vă pliați pe cerințele șefilor care au devenit mai exigenți brusc. O să puteți pleca pe undeva să respirați alt aer, să vă puneți ordine în gânduri, să readuceti la viață o poveste de dragoste care trecea printr-o perioadă de blur, s-o resuscitați.

HOROSCOP 28 NOIEMBRIE 2019 TAUR

Loading...

S-ar putea să primiți un surplus salarial și să acoperiți niște cheltuieli care vă depășeau bugetul. O rezolvare, primiți bani, aprobări, vi se recunosc niște drepturi și vă faceți planuri de ascensiune în carieră, ca să vă reinventați, c-aveți toate șansele.

HOROSCOP 28 NOIEMBRIE 2019 GEMENI

O să faceți cunoștință cu cineva de care o să vă atașați sufletește și se poate să vă și căsătoriți cât de curând. O să vă implicați într-o activitate care să fie spre folosul altora, iar pentru voi va fi cu satisfacție morală. O să vi se mulțumească pentru contribuție.

HOROSCOP 28 NOIEMBRIE 2019 RAC

Un semn de viață de la cineva de care sunteți legați emoțional și se poate naște o frumoasă poveste de dragoste în perioada asta. Poate plecați pe undeva să uitați de tot stresul acumulat, să faceți mișcare, să respirați alt aer, să descărcați tot stresul care v-a creat insomnii și să vă revigorați.

HOROSCOP 28 NOIEMBRIE 2019 LEU

Au loc ceva evenimente prin oraș și o să le treceți în revistă, să mai furați de acolo câte o idee cu care să vă reinventați. Un proiect de afaceri se poate să prindă contur și să vă asigurați un venit constant cu care să trăiți onorabil, să vă puteți și deplasa în timpul liber, să plecați în excursie.

HOROSCOP 28 NOIEMBRIE 2019 FECIOARĂ

O să vă caute cineva care vrea să reluați o relație sentimentală și s-ar părea că și voi sunteți dispuși, credeți în acest redivivus. Poate încasați niște bani cu care o să puteți da o fugă la prietenii de prin țară și să vă priască sejurul, compania unor oameni dragi și să vă redresați din mers.

HOROSCOP 28 NOIEMBRIE 2019 BALANȚĂ

Dacă nu plecați în plimbare prin țară sau prin străinătate o să fiți dornici de musafiri și de stat la șuetă. E posibil să vă pregătiți de o festivitate și să contribuiți și cu idei, cu mâna de lucru să iasă ceva spectaculos, c-o fi poate ceva de suflet, e cineva apropiat.

HOROSCOP 28 NOIEMBRIE 2019 SCORPION

O persoană tânără își face curaj să ajungă la inima voastră și chiar are toate șansele să vă cucerească. O să vă impuneți punctul de vedere într-o chestiune care ține de viața personală și or să fie de acord și ai voștri și atunci niște lucruri se vor clarifica.

HOROSCOP 15 NOIEMBRIE 2019 SĂGETĂTOR

E posibil să întâlniți în drumurile voastre pe cineva cu care să formați un cuplu și să vă meargă bine, să fiți fericiți. Ați putea pleca de azi pe undeva și să vă întoarceți duminică. Sunt șanse să vă duceți acolo unde vă doreați de câteva luni să ajungeți și poate vă împliniți un vis.

HOROSCOP 28 NOIEMBRIE 2019 CAPRICORN

Vă invită la cafea, la plimbare cineva care visează la o relație și care e foarte posibilă. Vă puteți armoniza. Se poate să plecați împreună cu prietenii într-o excursie și să vă destindeti, să lămuriți și chestiuni mai vechi, care vă stăteau pe suflet și să vă eliberați.

HOROSCOP 28 NOIEMBRIE 2019 VĂRSĂTOR

Și la voi întâlnire cu cineva care-și croiește drum către inima voastră și păreți deschiși, receptivi, dacă sunteți în căutarea sufletului pereche. Se întrevede un succes în carieră și o să vă dezvoltați frumos. Se vor găsi oameni care să vă sprijine și să lucrați în paralel la mai multe proiecte.

HOROSCOP 28 NOIEMBRIE 2019 PEȘTI

E posibil să recuperați o sumă importantă de bani și să vă faceți planuri de minivacanță, după care o să vă ocupați de casă, mai renovați pe acolo. Un câștig sufletesc. Vi se dă dreptate, vi se cere poate iertare și o să aibă loc o reparație morală și o să puteți continua o prietenie, ori poate o căsnicie.

Loading...