Ioana-Cuzino.net

Horia Brenciu a făcut anunțul, după 5 ani de căsnicie: “Și ea își dorește acest lucru”

Horia Brenciu și soția lui, Alice, sunt unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz-ul românesc. Au devenit soț și soție în urmă cu cinci ani și au împreună o fetiță pe nume Mina și un băiețel pe nume Toma, care a fost adoptat de celebrul cuplu. În plus, ea mai are două fete din relațiile anterioare.

Cântărețul și partenera lui de viață nu exclud posibilitatea de a mai adopta un copil, ba chiar își doresc acest lucru, a spus el.

Alice Năstase i-a fost producător, de trei ori, lui Horia Brenciu – la TVR, la Național TV și la ProTV – atunci când a filmat „Om bogat, om sărac”. Iar destinul i-a adus împreună și în viața de familie. ”Alice nu este o femeie pe care o cucerești o dată. Și Alice m-a învățat că o femeie trebuie cucerită în mod constant. Nu în fiecare zi, că ne plictisim, dar în mod constant. Cred că pentru orice vrei să ai în viață, trebuie să muncești”, a mărturisit Horia Brenciu

Horia Brenciu a vorbit și despre eventualitatea de a mai avea un copil: „Personal, eu îmi doresc creșterea familiei. Nu am restricții și cred că și Alice își dorește lucrul acesta. Copiii, după ce nu mai adorm în brațe, lucru care ni s-a întâmplat și cu Mina, și cu Toma, nu mai stau în brațe la noi. Așa ni s-a întâmplat cu Mina, ceea ce ne-a împins să ne mai dorim un copil și l-am luat pe Toma. Dar nu e cazul acum, nu e momentul”, a declarat Horia Brenciu.

Nu se pune problema ca Horia și soția sa să adopte un copil, în momentul de față, însă vedeta de televiziune precizează că – având o viață plină de surprize alături de familia sa – o astfel de variantă nu este exclusă. Tototdată, Horia Brenciu mărturisește că există această dorință din partea amândurora.

”Nu vom adopta pe nimeni în momentul de față, dar, la modul în care e viața noastră, plină de surprize, cred că se va întâmpla la un moment dat. Suntem dispuși, cel puțin eu sunt dispus să fac pasul acesta fără ezitări”, a mai spus el.