Ioana-Cuzino.net

Gheorghe Dincă

Cazul celor două fete din Caracal care au fost răpite de Gheorghe Dincă și ucise au șocat o țară întreagă. Tragedia care s-a abătut asupra familiei Luizei Melencu și asupra familiei Alexandrei Măceșanu îi ține în continuare pe jar pe anchetatorii care încearcă să afle adevărul despre disparițiile adolescentelor

Până acum, criminalul din Caracal a recunoscut că le-a ucis pe cele două tinere, dar ceea ce s-a întâmplat rămâne încă învăluit în mister. Multe persoane sunt încă de părere că fetele ar putea fi în viață și că, momentan, ar fi fost sechestrate de o rețea de proxeneți.

Gheorghe Dincă a ucis-o cu sânge rece pe Luiza! Criminalul susține că nu a fost cooperantă
Deocamdată, pentru a elucida cazul, anchetatorii cercetează toate dovezile din locuința lui Gheorghe Dincă, printre care și petele de sânge găsite în casă, pe o noptieră și pe canapea, care conduc la a fi ale Luizei Melencu.

„Au fost găsite mai multe pete de sânge în casa lui Gheorghe Dincă, atât pe noptieră și câteva pe canapea. Înțelegem că a fost încheiat raportul făcut de INML în urmă cu aproximativ două săptămâni și s-a ajuns la concluzia că sângele îi aparține Luizei. Este o informație extrem de importantă în acest dosar, pentru că până acum aveam cumva în legătura cu Luiza o singură probă și anume mașina lui Gheorghe Dincă și declarațiile pe care el le dăduse până acum. Nu exista nicio urmă a prezenței Luizei în curte, în casă sau în mașina lui Gheorghe „încă”, a spus jurnalista Berta Popescu, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Loading...

Pe de altă parte, mai apar informații noi în caz. ”Gheorghe Dincă a ucis-o cu sânge rece pe Luiza”, iar dezvăluirile vin de la audieri. Acolo, criminalul din Caracal ar fi susținut că ars-o pe adolescenta de 18 ani, dar nu într-o singură zi, ci în mai multe, pentru că nu ar fi fost…”cooperantă”! Dacă este adevărat sau nu, cu siguranță, oamenii legii vor stabili totul cu exactitate în săptămânile care vor urma.

Loading...