Ioana-Cuzino.net

Gemenele Cheeky Girls, de nerecunoscut! Boala le-a transformat

Gemenele Cheeky Girls, Monica si Gabriela, s-au schimbat enorm. Cele doua fete sunt de nerecunoscut din toate punctele de vedere. Acestea au avut probleme cu alimentatia si au devenit anorexice. Ba mai mult, anxietatea si depresia si-au facut si ele aparitia.

Probleme serioase de sanatate

Problemele de sanatate nu le-au ocolit pe surorile Cheeky Girls in ultimii ani. Dupa necazurile cu silicoanele Monicai si pietrele la rinchi ale Gabrielei, aceasta din urma a aflat ca are o tumoare la un genunchi si ca va trebui sa ajunga la bisturiu.
“Dupa maraton, Gabriela a avut niste probleme la genunchi. De atunci face analize in fiecare an”, a declarat pentru Libertatea Margareta Irimia Semal, mama surorilor. Ulterior acestor evenimente, cintareata a aflat ca are o tumoare in os, descoperita, din fericire, in faza incipienta. Daca este maligna sau benigna, doar analizele amanuntite si biopsia pot stabili.

Tatal ii va anunta diagnosticul

“Saptamina viitoare va veni din nou in Romania, la Cluj, unde este medic tatal ei, ca sa faca analizele. Trebuie sa se opereze, dar interventia va avea loc in Anglia”, ne-a mai marturisit mama fetelor. Desi problema ar putea fi una serioasa, iar recuperarea dupa operatie, greoaie, cantaretele si-au incarcat agenda pentru anul acesta cu numeroase concerte si, privind cu optimism rezultatul analizelor, nu se tem ca starea de sanatate a Gabrielei le va afecta viata profesionala.

“Au inceput anul cu multe contracte, nici n-au avut timp sa plece in vacanta. Au concerte aranjate pana in luna august. Vor fi foarte ocupate tot anul”, a mai adaugat Margareta Irimia Semal, mandra de performantele profesionale ale fiicelor ei.
Una, la bal, alta, la spital

In timp ce Gabriela va urma seria analizelor in Cluj, Monica va petrece cateva zile de vis alaturi de logodnicul ei, Shaun Taylor, in Spania. “Atat isi poate permite Monica. Doar trei zile de vacanta saptamana viitoare. Fetele si-au schimbat agentia care se ocupa de concertele lor si au mult de lucru, astfel ca nu-si pot permite vacante lungi”, a precizat mama tinerelor.