Ioana-Cuzino.net

Gabriela Cristea, mămică din nou? A ținut să se afle chiar de la ea

Ce spune Gabriela Cristea despre cea de-a treia sarcină.

Gabriela Cristea este în culmea fericirii de când s-a reîntors pe platourile de filmat. Vedeta a avut mari emoții, mai ales că în ultimele săptămâni a căutat o bonă pentru cele două fetițe, Iris și Victoria.

Pentru că și-a dorit atât de mult să devină mamă, iar visul i s-a îndeplinit după lungi încercări, mulți fani de-ai Gabrielei Cristea se întreabă dacă nu cumva și-ar dori și un al treilea copil.

La șase luni de la nașterea lui Iris, Gabriela Cristea a dezvăluit ce părere are despre mărirea familiei sale cu încă un membru. Întrebată dacă mai vrea un copil, Gabriela a dezvăluit că pentru moment nu se gândește la încă un bebeluș.

„Promit că o să mă revanșez față de el (n.red. – Tavi Clonda). Vai, ne-am făcut un dormitor matrimonial. Toată lumea intră și zice: îl faceți pe-al treilea, iar eu zic, nu, nu, e doar pentru noi. Tavi stă deocamdată cu fetele. De săptămâna viitoare avem o candidată la statutul de bonă care să ne ajute. Tavi vrea să se implice în proiecte de televiziune”, a declarat Gabriela Cristea în cadrul unei emisiuni de televiziune.