Ioana-Cuzino.net

Gabriela Cristea i-a spus lui Tavi Clonda tot ce crede cu adevărat despre el, chiar de ziua lui!

Fosta prezentatoarea i-a transmis un mesaj emoționant soțului ei, chiar de ziua lui. bB chiar a avut grijă ca ziua în care Tavi Clonda face 40 de ani să rămână una de neuitat.
Cuvintele scrise de Gabriela Cristea sunt emoționante și cu siguranță l-au impresionat pe Tavi Clonda în ziua în care a împlinit 40 de ani.

„E om, bărbat, tată, amant, băiețel, iubitor, harnic, delăsător, comic, șarmant,frumos, tânăr, fresh, e… El este omul care mă împlinește!!! Dragostea vieții mele, bărbatul meu, tatăl copiilor mei… și lista continuă. Azi e ziua lui și chiar dacă nu sunt perfectă, important e că el mă face să mă simt perfectă. La mulți ani!!!”, este mesajul tranmis de Gabriela Cristea de ziua de naștere a soțului ei.

Gabi Cristea şi soţul ei, Tavi Clonda, o ţin doar în petreceri. Nici bine nu s-a încheiat nunta lor de pe 24 august, că a venit şi botezul lui Iris. Cei doi şi-au dorit ca evenimentul să fie unul tradiţional, cu ursitoare şi alte momente speciale.

Tortul micuţei Thea Iris Selena a fost şi el unul cu adevărat special, în ton cu tema petrecerii. Invitaţii au fost răsfăţaţi cu un meniu rafinat, preparate sofisticate, dar şi cu un program artistic spectaculos.