Ioana-Cuzino.net

Florina are 27 de ani, este din Suceava si lucreaza ca dansatoare la bara in Italia. A fost oprita de carabinieri la un control de rutina si cand au perchezitionat-o au arestat-o pe loc. Ce ascundea intre picioare romanca

O tanara din Suceava de 27 de ani, care lucra ca dansatoare la bara in Italia a fost arestata pentru trafic de droguri in Sicilia. Romanca era intr-o masina cu doi italieni, iar un echipaj de carabinieri i-a oprit la un control de rutina in provincia italiana Catania.

Politistii au gasit in interiorul autoturismului un kilogram de marijuana si cateva grame de cocaina, potrivit jurnalistilor de la publicatia La Sicilia.

Masina in care se afla Florentina Goriuc alaturi de un italian si o italianca rula cu viteza mare si avea luminile stinse. Cand au fost trasi pe dreapta, una dintre cele doua femei a reactionat violent, ceea ce a trezit suspiciunea carabinierilor.

In timpul controlului, carabinierii au descoperit pachetul cu drogurile sub picioarele femeii care era in dreapta soferului, iar in buzunarul romancei au gasit un gram de cocaina.
Florentina Goriuc, Maria Agata Palermo, de 31 de ani si Giovanni Indovino, de 49 de ani, toti rezidenti in Catania, sunt in prezent in arest la domiciliu. Initial, ei au fost arestati preventiv, dar, dupa cateva zile de inchisoare, ei au fost plasati in arest la domiciliu.