Ioana-Cuzino.net

Florin Salam este la un pas de colaps. Cum arată acum celebrul manelist

Florin Salam este doborât de oboseală și nu mai face față cântărilor. Cel puțin așa susțin apropații săi, care sunt îngrijorați pentru starea sa de sănătate.

Multă vreme s-a vorbit despre problemele de sănătate ale lui Florin Salam, însă acum situația a ajuns sub orice critică. Ultimele imagini în care apare manelistul vorbesc de la sine. Salam este epuizat și asta se vede pe chipul său. Manelistul a adunat o avere considerabildă de pe urma evenimentelor la care cântă, iar lucrul acesta nu este un secret. Totuși, acum corpul său nu mai face față oboselii.

Florin Salam este la un pas de colaps
Citește și: Asia Express sezonul 3, concurenții au plecat spre Drumul Comorilor. Când începe

Apropiații lui Salam susțin că acesta este extrem de surmenat și nu se poate odihni așa cum ar trebui. ”Florin Salam, oricât încearcă să se retragă pentru o perioadă din lumea manelelor, nu reușește. Îi sună telefonul, ori lui, ori Roxanei Dobre, și, de cele mai multe ori, nu poate să refuze cântările. Iar la el, nicio petrecere nu se termină înainte de răsăritul soarelui, așa că nu apucă să se odihnească mai deloc. Iar la petreceri, băutura curge în valuri, iar Florin Salam nu poate refuza să închine un pahar cu cei care îl angajează”, a declarat o sursă pentru wowbiz.ro.

Situația pare a fi îngrijorătoare, mai ales acum că au apărut fotografii recente cu cel mai celebru manelist din România. Se poate vedea cu ochiul liber că Florin Salam nu arată deloc bine.