Ioana-Cuzino.net

Florin Pastramă a dat detalii din dormitor

Florin Pastramă a dat detalii din dormitor. Proaspătul soț al lui Brigitte Năstase spune că partenera lui își dorește să rămână însărcinată și îl presează să fac amor de câte trei ori pe zi.

Florin Pastramă a dat detalii din dormitor! Brigitte îl presează să facă sex: „Vrea de trei ori pe zi, eu nu pot”

„Peste tot eu sunt şeful. Ultimul cuvant în casă eu îl am. La mine căsătoria nu e o joacă, pentru mine este pentru prima şi ultimă data. Ne străduim să rămână însărcinată, e greu cu Brigitte, vrea de 3 ori pe zi, eu nu pot. Ea e foarte geloasă, dar nu îmi caută în telefon. Avem amândoi aceeaşi parolă şi nu avem nimic de ascuns”, a declarat Florin Pastramă într-o emisiune de televiziune.

Brigitte l-a umilit pe Florin Pastramă la plajă: „Tâmpitule, ai lăsat…” Toată lumea s-a uitat la ei

Deși nu sunt împreună decât de câteva luni, ei s-au căsătorit nu demult la Primăria Voluntari. Mai mult, urmeazăp să-și unească destinele și în fața Domnului, iar pregătirile de nuntă au început deja.

Brigitte a rămas aceeași fire vulcanică și îl pune la punct pe proaspătul ei soț în văzul lumii, atunci când acesta greșește. Ei au fost recent la Mamaia pentru a petrece o scurtă vacanță, dar nici aici bruneta nu a putut să nu-și umileasă partenerul în public. La un moment dat, el a uitat mașina deschisă și, fără ezitare, fosta soție a lui Năstase l-a făcut cu ou și cu oțet de față cu toată lumea.

„Florin a uitat portbajul deschis. Imediat ce Brigitte a sesizat acest lucru s-a năpustit asupra lui: «Tâmpitule, ai lăsat mașina deschisă». L-a înjurat ca la ușa cortului. Toată plaja s-a uitat la cearta lor. Pur și simplu l-a umilit în văzul tuturor”, a povestit un martor pentru Cancan.