Ioana-Cuzino.net

Fiul Nicoletei Guţă i-a ameninţat pe credincioşii care nu postează rugăciuni pe facebook: „În Biblie spune „vă voi nega în fața Tatălui meu la porțile cerului”

Fiul Nicoletei Guţă i-a ameninţat pe credincioşi în perioada Sărbătorilor. “Salut dragi prieteni sunt Gabriel Guta și cred in Isus Hristos Dumnezeul meu şi îl accept ca salvatorul meu”, a postat Gabriel.

“Facebook-ul ne-a provocat pe toți credincioşii să punem aceasta postare pe peretele nostru. In Biblie spune, daca ma negați în fața colegilor voştri, vă voi nega în fața Tatălui meu la porțile cerului”, a continuat fiul Nicoletei Guţă.

Fiul Nicoletei Guţă i-a ameninţat pe credincioşi: „Copiați si lipiți acest text! Doamne ajută, Amin!”
“Acest lucru este simplu. Dacă îl iubiți pe Dumnezeu, si nu va este frică să arătați asta, re-post. Doar copiați si lipiți acest text !!! Doamne ajută, Amin!”, a încheiat Gabriel Guţă.

“Mai trebuie sa se şi vada ca Isus e in viața ta…pe 16 decembrie spui ca esti al lui Isus…pe 17 postezi glume, iar pe 18 afaceri… cine ti-a spus ca pocainta se face oricum, te-a mintit”, i-a scris un internaut. “Te-ai bagat in seama aiurea!”, a răspuns Gabriel Guţă.

Loading...
Loading...