Ioana-Cuzino.net

Fiul Ilenei Ciuculete, primele declarații

Mugurel Sfetcu, unul dintre cei doi fii ai Ilenei Ciuculete, a făcut primele declarații cu privire la moartea lui Cornel Galeș. Ileana Ciuculete și Cornel Galeș s-au iubit mulți ani și au avut o căsnicie superbă, însă după moartea artistei, relația dintre soțul și fiii săi s-a deteriorat.

Fiul Ilenei Ciuculete, primele declarații după moartea lui Cornel Galeș
Mugurel, unul dintre cei doi fii ai Ilenei Ciuculete a primit vestea morții lui Cornel Galeș și a vorbit despre acest eveniment trist. Deși lucrurile nu au fost deloc bune între cei doi și lupta pentru avere i-a îndepărtat foarte mult, Mugurel se arată foarte trist de primirea acestei vești.

„Este un moment trist. Am primit și noi tragica veste și ne pare rău că s-a întâmplat așa ceva. Este un eveniment extrem de trist și nu pot să spun decât „Condoleanțe!” familiei si „Dumnezeu să îl odihnească!”. Mai multe nu vreau să comentez și nici nu cred că este momentul. Acum este momentul ca apropiații lui Cornel, familia si prietenii să facă tot ceea ce este necesar pentru sufletul lui. E complicat, sunt formalități și multe altele de făcut. Eu nu am nicio implicare acum în această ecuație. Se spune că Bunul Dumnezeu le așază mereu pe toate în ordine, că face mereu ceea ce e drept. Dumnezeu să îl odinească. îmi pare rău!”, a declarat Mugurel în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Doina Belu, nașa de cununie a Ilenei Ciuculete și a lui Cornel Galeș este cea care a confirmat decesul. ”Erau trei în mașină, Cornel era la volan. Nu avea centură, cineva a intrat în ei și el a murit. Am vorbit cu unul dintre cei care era în mașină, era în stare de șoc și abia înțelegeam ce spune. Ne-au dat și număr de cadavru, am rugat pe cineva care știe spaniolă să sune acolo. Cadavrul există, dar nu vor să ne dea detalii pentru că nu îi lasă legea, nu suntem rude apropiate. Dar el nu mai are pe nimeni pe lumea asta, nu știu ce să mai zic… Sper să nu fie adevărat, dar cred că este”, a declarat femeia.