Ioana-Cuzino.net

Fiica soților Șărămăt, prima reacție după ce a apărut filmarea cu Sorina! Adelina plânge în hohote: „Domnilor Săcărin, veți plăti scump! Ce i-ați mai promis dacă face clipul ăla?”

Adelina, „sora” Sorinei, s-a filmat în timp ce transmite un mesaj soților Săcărin. Tânăra nu crede că Sorina a făcut e bună voie clipul în care povestește cât este de fericită în America

Fiica soților Șărămăt, prima reacție după ce a apărut filmarea cu Sorina în America.

Adelina, fiica soților Șărămăt, s-a filmat la rândul ei și a transmis un mesaj soților Săcărin, familia care a adoptat-o pe Sorina și a dus-o în America. Tânăra plânge și promite că ea și familia ei nu vor renunța la Sorina, indiferent de jocurile pe care le fac părinții adoptivi ai fetei.

„Domnilor Săcărin, să știți că tocmai am primit videoclipul Sorinei! Să știți: Sunteți niște… nu știu cum să vă numesc, că nu sunteți oameni! Ce spune Sorina în videoclipul ăla este o minciună. Se vede că a învățat totul ca pe o poezie și mai stă să se gândească dacă este adevărat. Stați liniștiți, dacă mai e dreptate în România, veți plăti scump. Traumatizați fata de 5 luni de zile! Nu o să renunțăm!