Ioana-Cuzino.net

Femeie înşelată de un „general american”. A împrumutat 30.000 euro de la bancă, ca să-l ajute pe bărbatul care îi promitea dragoste eternă

A crezut că își găsise marea dragoste! O femeie din Brăila a cunoscut pe Facebook un bărbat care a pretins că este general în Armata Statelor Unite. Un un singur obstacol stătea în calea celor doi amorezi: distanța. Românca a împrumutat 30.000 de euro de la bancă pentru a-și ajuta iubitul să plece din Irak.

O femeie a fost păcălită de un bărbat ce susținea că este general în Armata Statelor Unite. Cei doi s-au cunoscut pe Facebook, unde ai trăit începutul unei povești de dragoste. „Generalul” i-a povestit româncei că se afla în Irak și că avea nevoie de 30.000 de euro ca să poată ajunge în Brăila, în brațele ei.

Naivă, brăileanca a făcut împrumut la bancă pentru a-și ajuta iubitul să vină în România. A trimis banii în Irak prin mai mulţi intermediari, care se recomandaseră ca fiind agenţi ai Organizaţiei Naţiunilor Unite.

„Pe 4 septembrie, la ora 11,00, la sediul Poliţiei s-a prezentat o femeie de 51 de ani, din Brăila, care a sesizat faptul că a fost înşelată cu suma de 30.000 de euro. Ea a spus că în anul 2018 a cunoscut o persoană pe Facebook care susţinea că este general american. Femeii i-a spus că este în Irak şi că are nevoie de bani să vină în România, ca să o viziteze. Victima a trimis banii în mai multe tranşe către alte persoane care au spus că sunt agenţi ONU”, a declarat subinspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Nu este prima oară când o brăileancă este păcălită prin metoda „generalul american”. În primăvara acestui an, o bătrână în vârstă de 71 de ani a pierdut 37.000 de euro în același mod.