Ioana-Cuzino.net

Eva Măruţă face furori pe Internet. Video-ul în care îl pune la punct pe Cătălin Măruţă

Eva Măruţă face furori pe Internet, recent, Cătălin Măruţă a postat un video pe reţelele de socializare, în care micuţa îl pune la punct. Cei doi s-au contrazis cu privire la câteva subiecte amuzante, însă ea nu a trecut cu vederea rugămintea tatăl ei.
La doar patru ani, Eva Măruţă, a cucerit toată România, cel mai nou clip a fost urmărit de cel puţin 140.000 de oameni. Dialogul dintre cei doi:

Eva: Dacă vrei să auzi, atunci ascultă-mă. Crezi că doar tu ai dreptate?
Cătălin Măruţă: Aşa, ce vrei?
Eva: O să-i spun lui mama că ne-a prins poliţia şi nu ne-a datt amendă.
Cătălin Măruţă: Şi de ce să-i spui lui mami orice facem noi? De ce trebuie să ştie mami orice facem noi?
Eva: De ce doar tu ai dreptate? Noi avem o familie, nu avem secrete.
Cătălin Măruţă: Da, Eva, eu înţeleg că avem o familie şi că nu avem secrete, sunt de acord. Însă, ăsta nu e un lucru important, că nu am făcut nimic.
Eva: Dar tu zici tot timpul <>
Cătălin Măruţă: Nu tu îmi spui să îţi iau doar ţie bomboane, să fie secretul nostru?
Eva: Nimic nu înţelegi.

Andra și Cătălin Măruță, prinși de copii în toiul unei partide de amor

Cătălin Măruță a fost într-unul dintre platourile de la Radio Europa FM, unde a vorbit despre începuturile carierei, amintiri din lumea televiziunii, despre familia pe care o formează împreună cu talentata cântăreață Andra, dar și despre amănunte mai picante din viața privată. La un moment dat, prezentatorul a fost întrebat: “V-au văzut vreodată copiii în timp ce făceați «curat» în camera voastră?”. Iar prima reacție a soțului Andrei a fost aceea de a râde în hohote împreună cu prezentatorii emisiunii de la radio. Carismaticul prezentator a mărtursit că Eva și David fac multă gălăgie atunci când ies din camera lor, astfel că… el și Andra au timp să ia o pauză din ceea ce fac…

“Aaaa… dacă… bă, cred că s-a întâmplat să vină copiii în cameră când tocmai încercam să pregătim lucrurile pentru «curățenie», înțelegi ce zic. Când eram acolo: hai să fie draperia mai așa. Ca să putem să, înțelegi… exact. Dar, nu. Nu a fost așa… dar umhaha…