Ioana-Cuzino.net

Era de asteptat!. Teo Trandafir a facut publica o inregistrare cu ea si Mircea Badea din 1998. Ce zice vedeta de la Kanal D despre prezentatorul de la Antena 3

Teo Trandafir a postat pe Instagram o inregistrare veche de 21 de ani, in care apare alaturi de Mircea Badea. Cei doi au fost colegi de platou o buna perioada.

Inregistrarea ii prezinta pe Teo Trandafir si Mircea Badea in timp ce canta o melodie – „Carolina”. „Carolina de Nord, desigur. Acum 21 de ani, eram deja prieteni de sase. #scriindistorie #oaltaviata •mirceabadeareal”, este mesajul scris de Teo Trandafir in dreptul postarii. „Aici eram deja la Antena, prestaseram ani buni la Tele 7 ABC…”, a adaugat ea.

„Ce frumosi si talentati, nu uitam niciodata ceea ce faceati”, „Mi-e dor de vremurile alea”, „Erati superbi impreuna”, „Ma uitam cu drag la voi”, „Amandoi va completati perfect”, „Ati fost geniali”, „Mi-e dor de emisiunile cu voi”, „Ne-ati incantat diminetile atatia ani”, „Ce dor mi-e de voi”, „Prieteniile adevarate raman pe viata”, „Ati fost savurosi impreuna”, „Cum ar fi o reunire dupa atitia ani? Adic[ o emisiune?”, „Ati fost o echipa minunata”, au comentat fanii la postarea lui Teo Trandafir.