Ioana-Cuzino.net

Elev din București

Un elev de la o școală din București a fost ținta tărutăților colegilor timp de un an. L-au bătut și l-au umilit.

Un copil de doar 12 ani din București a fost victima umilințelor și bătăilor colegilor de clasă. De-a lungul timpul a primit zeci de mesaje răutăcioase din partea colegilor care îl iau la mișto de fiecare dată când au ocazia. Părinții au depus plângeri la Polițșie și la direcțiunea școlii private, dar profesorii neagă totul.

„Mami, am inima neagră, deci nu mai pot. Iar a trebuit să ascult toate astea. Și nu înţeleg cu ce am greşit”, i-a spus Patrick mamei lui.

„Nu este prima dată când Patrick spune că are inima neagră, acum am reuşit eu să surprind acest lucru. Da, Patrick s-a transformat într-un copil trist, nefericit. Simţi că pământul ţi-a fugit de sub picioare. E un sentiment de neputinţă, de îngrijorare pentru sănătatea emoţională a copilului tău”, a declarat Ioana Romanescu, mama lui Patrick, conform unui buletin de știri.

Loading...

Profesorii nu au luat în serios plângerile mamei
Deși Ioana Romanescu a mers să vorbească cu profesorii de la școala privată din București, aceștia i-au spus că face lucrurile să pară mult mai grave decât sunt de fapt, în ciuda faptului că micuțul Patrik este pe punctul de a claca.

„Raspunsul a fost: ‘Doamna Romanescu faceţi ″din ţânţar armasar″⁣, copilul trebuie traumatizat înainte pentru a face performanta’. Copilul a venit acasă după o oră de matematică în care pe tabla era scris: ‘Patrick, te urăsc foarte mult’. Am fost surprinsă că în poză se vede o parte din capul doamnei profesoare. Aşa percepe el realitatea, o haită împotriva lui, singur”⁣, a mai spus mama elevului pentru aceeași sursă.

Loading...