Ioana-Cuzino.net

El e tatăl lui Carmen de la Sălciua, care a părăsit-o când era copil! Bărbatul a fost cântăreţ de muzică populară: “Talentul îl moștenesc de la tatăl meu” FOTO

Tatăl lui Carmen de la Sălciua a părăsit-o când era copil, cântăreaţa suferind enorm. Tatăl lui Carmen de la Sălciua a părăsit-o când era copil, după cum a povestit cântăreaţa de muzică de petrecere. Bărbatul şi-a lăsat familia, iar Carmen a fost crescută doar de mama sa.

„Eu pe mama mea o privez de lucrurile astea, ea nu știe decât că eu sunt fericită. Ea nu a știut că eu am probleme. Am încercat să ascund asta pentru că am învățat să trăiesc singură. De la tatăl meu am moștenit talentul muzical. Părinții mei s-au despărțit, am trecut prin dramele unui divorț, lucrurile astea te marchează”, a povestit Carmen de la Sălciua.

Tatăl lui Carmen de la Sălciua a părăsit-o când era copil: „În fiecare relație l-am căutat pe tata”

„Divorțul lor și faptul că eram singură într-un alt oraș m-a făcut oarecum să-mi iau inima în dinți și am devenit femeie, m-am maturizat foarte repede. Pe mama am avut-o foarte mult aproape, în schimb pe tatăl meu nu l-am mai avut și protecția paternă pe care și-o dorește orice fiică, asta mă afecta. În fiecare relație, convorbire cu un băiat, l-am căutat pe tata. Am căutat sprijinul pe care mi-l dădea tata, înainte să divorțeze” a mai dezvăluit Carmen de la Sălciua.

Tatăl lui Carmen de la Sălciua a părăsit-o când era copil: „Avea o voce deosebită și frumoasă”

Ea a postat o fotografie din tinereţea tatălui ei, care a fost cântăreţ de muzică populară. „Talentul îl moștenesc de la tatăl meu, care nu mai cântă acum din păcate, însă a câștigat pe vremea lui foarte multe premii la concursuri de mare anvergură, din vremurile acelea! Avea o voce deosebită și frumoasă și puteai să îl distingi de restul colegilor lui.”, a povestit, la un moment dat, Carmen de la Sălciua.