Ioana-Cuzino.net

Ea e soția lui Alex Cumpănașu

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a fost unul dintre cei 14 candidați înscriși în lupta pentru ocuparea fotoliului de la Cotroceni. Dar nu a reușit să strângă decât un procent infim din voturile exprimate și, suplimentar, a mai avut parte de o surpriză neplăcută.

Soția sa este cea care a devenit subiect de discuție în mediul online, iar motivul este unul cel puțin delicat. Andreea Moldovan a scris pe pagina sa de Instagram că partenera de viață a lui Cumpănașu a venit la secția de votare… nespălată pe cap, fiind luată ”pe nepregătite” de votare. În schimb, doamna Cumpănașu era machiată.

”Domnul acesta candidează la Președinție, iar doamna aceasta este cu el. Așa nespălată pe cap, a luat-o pe nepregătite votarea și a ieșit la vot nespălată pe căpuț. Ihhh. Eu cred că nu are apă caldă acasă. Bine că e toată machiată”, a spus Andreea Moldoveanu pe Instagram.

”Azi am primit încă o confirmare”
Dar există și un motiv de bucurie în familia Cumpănașu, trecând peste dezamăgirea provocată de rezultatul alegerilor și de criticile primite de soție. Alexandru Cumpănașu va deveni, peste câteva luni, tătic.

Loading...

”Sincer vă spun, nu știu cum de am fost atât de norocos, dar am fost binecuvântat cu trei copii minunați. Pentru viitorul copiilor mei, ai noștri, am inceput această luptă, degeaba vrem școli, spitale, autostrăzi, dacă suntem neputincioși în a ne apăra copiii, în locul statului care ar fi trebuit să asigure siguranța lor. În acest moment, îmi doream doar două lucruri, să o găsesc pe Alexandra și să știu că familia mea e în siguranță și că va trece cu bine de acest haos! Astăzi, am primit încă o confirmare că Dumnezeu este alături de mine, pentru că EL ne-a dăruit, în aceste vremuri de grea încercare, mie și Simonei, darul vieții. Da, vom avea un copil! Și nu îmi doresc nimic mai mult decât ca familia noastră să fie reîntregită, cu Alexandra lângă noi, și îmbogățită cu încă un mic membru al familiei”, a scris Alexandru Cumpănașu.

Loading...