Ioana-Cuzino.net

E scandalul momentului! Atac fara precedent la adresa lui Alex Cumpanasu: „Acest trubadur a …” Continuarea intrece orice imaginatie

Odata cu inscrierea lui in cursa pentru prezidentiale, Alexandru Cumpanasu a devenit tinta mai multor dezvaluiri. Acuzatiile la adresa lui sunt destul de grave, fiind facute chiar de catre un celebru profesor din Romania.

Prima dezvaluire care a fost indelung dezbatuta in spatiul public a fost despre studiile lui Alexandru Cumpanasu.

„Cazul Cumpanasu este socant. Nu are licenta dar declara ca este inscris la master. Nu are studii superioare dar preda in invatamantul superior.In timp ce unora li se verifica si numarul de la pantofi inainte de a depune aplicatii la fonduri UE, domnul Cumpanasu este promovat expert si castiga proiecte”, a postat Radu Carp, profesor la Facultatea de Stiinte Politice a Universitatii din Bucuresti si director al Scolii Doctorale de Stiinte Politice.

Acelasi profesor vorbeste si despre alte posibile activitati ilegale desfasurate de Cumpanasu.

„In timp ce somitati ale lumii academice sunt respinsi ca sa fie evaluatori UEFISCDI, domnul Cumpanasu este evaluator in mai toate proiectele acestei institutii. Astazi am vorbit cu un prieten care mi-a spus ca a fost refuzat la un proiect gestionat de MEC pentru ca nu a semnat CVul pe fiecare pagina. I-am transmis sa conteste sau sa trimita o foaie alba domnului Cumpanasu, va sti el ce sa faca cu ea ca sa obtina finantare! Problema serioasa este ca acest trubadur a fraudat fonduri UE, invocand calitati false. Sper sa auda si doamna Kovesi!”, a mai scris Carp., citat de stirilekanald.ro.