Ioana-Cuzino.net

E însărcinată! Vestea anunțată în urmă cu puțin timp: „Am plâns”

Colaboratoarea lui Răzvan Simion și a lui Dani Oțil are doi băieți, iar acum al treilea copil este pe drum. Ruxandra Luca nu a dezvăluit ce sex are bebelușul din burtică, dar a povestit cu câtă emoție a primit și ea vestea că va fi din nou mămică.

Ruxandra Luca este însărcinată! Vedeta TV așteaptă al treilea copil
“În burta asta cam lipită de coaste crește de aproape 16 săptămâni un pui de om. N-o fi mare burta, dar nici puiul nu-i prea mare, cam cât un măr, să zicem, dacă mărul ar avea mânuțe, piciorușe și o inimioară care să bată.

Aș vrea să spun că sunt fericită și atât, dar mai sunt și tare emoționată. Mi-e teamă de tot ce știu și de tot ce nu știu. Până la ecografia de 12 săptămâni, nici n-am putut să cred că sunt însărcinată, că se întâmplă cu adevărat, deși greața cumplită, oboseala și durerile de cap și de burtă, toate arătau schimbările mari prin care trecea corpul meu.

Abia când am văzut la ecograf copilul din mine, al treilea copil al meu, conturat ca un pui de om și nu un simplu bob de mazăre, am plâns ca și cum m-aș fi trezit din vis. (…). Mi-e teamă, mi-e drag, mi-e bucurie, mi-e emoție, mi-e iubire”, a anunțat Ruxandra Luca.

Loading...
Loading...