Ioana-Cuzino.net

După Mihai Constantinescu și Leo Iorga, un alt nume mare din România ne-a părăsit

După Mihai Constantinescu și Leo Iorga, un alt nume mare din România ne-a părăsit. Astfel, în prezent, este doliu atât în lumea muzicii, cât și a sportului românesc. Rudele, prietenii și cei alături de care a muncit i-au transmis câte un gând, au spus o rugăciune și au aprins o lumânare în memoria lui.

După Mihai Constantinescu și Leo Iorga, un alt nume mare din România ne-a părăsit
Liviu Paraschiv a murit la vârsta de 72 de ani, după o lungă suferinţă. Acesta a trecut prin clipe extrem de dificile de-a lungul carierei sale, printre care se numără o intervenţie chirurgicală foarte delicată, suferită pe cord.

A plecat dintre noi profesorul Liviu Paraschiv, unul dintre cei mai valoroși antrenori pe care i-a avut handbalul românesc. A fost antrenorul echipei noastre din octombrie 2012 până în aprilie 2015. A promovat, în premieră, Slobozia pe prima scenă și a avut o contribuție însemnată în menținerea ei la acest nivel. A fost un profesionist desăvârșit, un suflet mare dedicat în totalitate handbalului. A avut o contribuție determinantă la ascensiunea handbalului slobozean al cărui suporter a rămas până în ultima clipă… Drum lin către Lumină, domn’ Profesor!”, au scris oficialii de la HCM Slobozia pe pagina de Facebook.

Moartea sa a lăsat regrete profunde în inimile fanilor şi ale colegilor, care şi-au exprimat durerea prin diverse mesaje pe reţelele de socializare.

Loading...

“Zi trista pentru handbal! Drum lin catre cer, Liviu Paraschiv! Ne vom aduce cu drag aminte de tine, pentru ca, după 35 de ani de cariera, vei ramane parte importanta din istoria unor cluburi de referinta in handbalul brasovean si nu numai.Condoleante familiei indoliate!”, a postat CSM Corona Brasov pe reţeaua de socializare.

Liviu Paraschiv s-a născut la Braşov, în anul 1947. El a fost antrenor timp de 35 de ani în handabalul românesc. Debutul carierei sale a avut loc la Tractorul Brașov, în anul 1980. După mai bine de două decenii, acesta a trecut la Minaur. În ceea ce priveşte sectorul masculin, a pregătit Fibrex Piatra Neamț.

Loading...