Ioana-Cuzino.net

După 25 de ani de TV, Neti Sandu și-a dezvăluit cel mai ascuns secret. Ce face prezentatoarea Pro Tv în fiecare seară

După 25 de ani pe sticlă, Neti Sandu, prezentatoarea horoscopului la știrile matinale ale PRO TV, și-a dezvăluit un secret.

După 25 de ani de TV, Neti Sandu și-a dezvăluit secretul
Îndrăgita prezentatoare ”Netișor”, după cum o alintă colegii, aduce zilnic, de 25 de ani, horoscopul la știrile matinale ale PRO TV-ului. Înainte să ajungă la stația care a consacrat-o și vice versa, Neti Sandu a realizat la PRO FM emisiunea ”Prieteni Pro FM, salut!”.

După 25 de ani de TV, Neti Sandu și-a dezvăluit cel mai ascuns secret. Ce face prezentatoarea Pro Tv în fiecare seară
Neti Sandu, în tinerețe
Prezentatoarea de televiziune a fost mereu o prezență discretă, despre a cărei viață personală nu se știu multe. Cu toate acestea, din când în când, acceptă să fie întrebată de jurnaliști despre sănătate, evoluție și elixir al tinereții, cum a fost și de această dată cu cei de la VIVA!.

”De la șapte seara nu mai aud, nu mai sunt receptivă”
Întrebată de ce este văzută atât de rar la evenimente mondene, Neti Sandu a spus că toate au loc prea târziu, în condițiile în care la două și jumătate dimineață se trezește, pentru a intra în pregătiri.

Loading...

„Evenimentele au loc prea târziu. Eu mă trezesc la două și jumătate dimineața pentru că intru mai devreme la pregătire. Nu vreau să mă duc adormită la televiziune, vreau să îmi beau cafeaua în liniște, să mă duc în redacție să văd dacă totul e în regulă acolo, apoi mă duc la machiaj, coafură. Culcându-mă devreme, nu am cum să vin la evenimente. În primul rând, nu mai pot. De la șapte seara intru ca într-o stare de vată, nu mai aud, nu mai sunt receptivă. Chiar nu pot să vin la evenimente”, a povestit Neti Sandu.

”Dacă te dozezi cum trebuie, până la urmă reziști”
Următoarea întrebare, de altfel, evidentă, este dacă mai rezistă trăind așa. ”Păi nu prea. (râde) Ideea e așa: dacă te dozezi cum trebuie, până la urmă reziști. Dar aceleași lucruri pe care le făceam cu mai multă ușurință în trecut, se fac mai greu acum”, a răspuns Neti Sandu.

Loading...