Ioana-Cuzino.net

Drama mare pentru Andreea Balan!

Darius Bala, tanarul de 18 ani care in luna iulie a fost implicat intr-un accident rutier grav, a murit. A stat in coma in tot acest timp.

Adolescentul, elev la Colegiul National Mihai Eminescu, a murit dupa aproape doua luni de la accidentul grav in care a fost implicat. Acesta nu a adaptat viteza la conditiile de drum si a lovit puternic cu autoturismul sau un parapet metalic si un stalp de electricitate.

Darius Bala suferit atunci un soc hemoragic la artera iliaca stanga, o artera din abdomen si a fost operat. A urmat si cea de-a doua interventie chirurgicala, dar medicii au fost nevoiti sa il tina in coma indusa. Vineri seara a murit, scrie observator.tv.

Sute de oameni au distribuit mesaje pentru a-l ajuta pe Darius Bala. Inclusiv Andreea Balan a publicat pe pagina sa faptul ca Darius Bala avea nevoie de sange.

10 Things To Eat At Jewel Changi Airport
“In urma unui accident rutier, Darius are mare nevoie de sange: ORICE GRUPA (in special 01). Daca este cineva dispus sa doneze in Oradea, va rog sa mergeti la Centrul de Transfuzii (maine dimineata (in aceasta dimineata) intre 07 – 10) sau in alte centre din tara si sa donati pentru BALA DARIUS. (…). TREBUIE SPECIFICAT PENTRU CINE DONATI! BALA DARIUS”, a fost mesajul postat de Andreea Balan.