Ioana-Cuzino.net

Doliu in sufletul lui Luis Lazarus. Anuntul a fost facut chiar de el: „S-a sacrificat pentru mine in fiecare clipa a vieții ei!

Jurnalistul de investigatii Luis Lazarus a suferit o tragedie importanta in viata privata. Lazarus a publicat pe facebook o poza cu bunica lui, dupa ce femeia a murit.

Lazarus a impartasit si o ultima amintire cu bunica lui, cea care i-a spus ca nu vrea o inmormantare trista, ci una vesela, in care luea sa joace sarbe si hore.

Lazarus a publicat o poza cu bunica lui si cei doi copii ai lui, la care a atasat urmatorul comentariu: „Bunicuta mea a plecat la ingeri! M-a crescut si s-a sacrificat pentru mine in fiecare clipa a vietii ei! Nu am cuvinte sa imi exprim recunostinta si regretul! Odata cu ea se stinge si orice amintire din copilaria mea!

“Cucoana”, asa cum ii spuneau toti in tinerete, semn ca inainte de comunisti fusese “cineva” , ne-a parasit! Poate nu mai este nicio prietena care sa o duca pe ultimul drum, dar noi vom fi acolo!”

Lazarus a explicat si care a fost ultimul mesaj al bunicii sale, inainte sa moara „De altfel mi-a si spus : “Luisule eu pe tine pun baza. Tu ma ingropi. Si la moartea mea sa cante muzica numai sarbe si hore.” Plecam la Severin sa o inmormantam, asa cum si-a dorit!”

Jurnalistul a lasat de inteles ca pe batrana o lasase memoria, inainte sa moara: „In aceasta ultima poza suntem doar eu, ea si stranepotii ei, puii mei, Ana si Andrei!

Nu ne mai cunostea, dar nu avea importanta! Pentru mine era tot EA!

Incepand cu ora 17.00 va fi la Capela cimitirului Ortodox din Drobeta-Turnu Severin, iar inmormantarea va fi maine, sambata, in jurul orei 12-13.”, a scris Lazarus pe Facebook.

Postarea lui Lazarus a adunat peste 1.000 de reactii si jurnalistul a primit numeroase mesaje de condoleante de la cititorii sai., scrie fanatik.ro