Ioana-Cuzino.net

Doinița Oancea, acuzată că a distrus o căsnicie! Mesajele halucinante pe care le-a primit de la soția bărbatului: „Nu de alta, dar mai sunteți și neamuri”

Ce mesaje a primit Doinița Oancea de la soția bărbatului

„Auzi, nu știu ce dracu să te pieptene ai avut tu cu Guu, dar vreau să îți spun că are nevasta acum și e mai bine să rămână așa, ca să nu ne certăm. Chiar daca mai schimbă poza de la profilo, tot are nevasta. Și nu de alta, dar mai sunteți și neamuri… Și f**ai așa între neamuri e urat”, i-a scris femeia Doiniței Oancea.

„Doamne ferește. 1. Ar trebui să vorbești politicos. 2. Nu cunosc pe nimeni cu numele ăsta! 3. Ori te minte careva… ori ai tu halucinații, dar oricum ar fi… DOAMNE FEREȘTE!”, i-a răspuns Doinița Oancea.

„Așa am crezut și eu.. că am halucinații prima oară când am, văzut mesajul. Lui nu îi plac țigăncile, chiar le urăște… Și nu îmi venea să cred că tocmai ție îți trimite mesaj. El chiar dacă trimite, șterge mesajul repede. Dar acum două seri am avut un feeling să verific telefonul. Acum tu ar trebui să-mi spui al câtelea mesaj este”, a continuat femeia.

În ciuda faptului că actrița a încercat să-i spună că nu îl cunoaște pe soțul ei și că nu știe despre ce vorbește, soția lui Golu insista că minte.