Ioana-Cuzino.net

Doi artiști celebri de muzică populară s-au căsătorit civil

Doi dintre cei mai iubiți artiști de muzică populară s-au căsători civil. Adina Anghel și Sorin Bănulescu au făcut pasul cel mare și s-au cununat într-un cadru de poveste. Cei doi s-au cunoscut în lumea muzicală și s-au îndragostit rapid. De aici și până la căsătorie nu a fost decât un singur pas, potrivit SPYNEWS.RO

Doi artiști celebri de muzică populară s-au căsătorit civil

Pentru acest eveniment deosebit din viața lor, Adina Anghel a optat pentru o rochie 3/4 stil prințesă, albă, cu umerii goi și a purtat pe cap un accesoriu modern. Pantofii i-a ales de culoare argintie și s-au potrivit de minune cu tot outfit-ul. A fost o mireasă extrem de elegantă, iar buchetul a fost din tradafiri albi. Mirele a optat pentru un costum elegant cu o cravată roșie, care îl scotea perfect în evidență.

Cei doi artiști formează un cuplu și pe scenă, nu doar în viața reală. Sunt prezenți la multe evenimente și au calendarele extrem de ocupate. Totul le merge de minune, mai ales că la majoritatea evenimentelor sunt prezenți împreună, așa că nu petrec mutl timp unul departe de celălalt.

Adina Anghel și Sorin Bănulescu au o mulțime de vizualizări a clipurile postate pe Youtube și sunt bine cunoscuți în muzica populară românească. Deși sunt tineri, ei au reușit să atragă atenția și afecțiunea publicului datorită vocilor deosebite pe care le posedă. Astfel au ajusn rapid în topul celor mai cunoscuți artiști de muzică populară de la noi.