Ioana-Cuzino.net

Din pacate, vesti triste. Este vorba de Cristian Ţânţăreanu…

Sărbători triste pentru Cristian Tânțăreanu. Se confruntă cu probleme de sănătate! Omul de afaceri a învins cancerul, însă a stat ţintuit la pat din cauza faptului că şi-a luxat piciorul în vacanţă la ski.

În urmă cu ceva vreme, omul de afaceri a spus la România TV a spus că se pregătește de ultimul drum.

În urmă cu doar 3 ani, Cristian Țânțăreanu a învins cancerul, însă probleme cu sănătatea nu s-au terminat. Țânțăreanu şi-a luxat piciorul în vacanţă la ski, eveniment care i-a afectat foarte mult viața.

Vizibil îmbătrânit, afaceristul își trăiește zilele în conacul său din Corbeanca. Mai în glumă mai în serios afaceristul a declarat că dacă nu respectă indicaţiile medicilor ar putea avea probleme grave.

Loading...

Celebrul afacerist s-a gândit deja şi la locul său de veci și a mărturist pentru România TV că se pregăteşte pentru ultimul drum la Cimitirul Bellu. „Doctorul a spus că, dacă o să am grijă şi n-o să fac abuzuri, s-ar putea să prind Crăciunul.

Sunt bine cu sănătatea, am slăbit 15 kilograme, dar am pus nouă înapoi. Mă pregătesc de ultimul drum de acasă, la Bellu”, a declarat omul de afaceri, potrivit România TV. Cristian Tânţăreanu, în vârstă de 75 de ani are o avere evaluată la câteva milioane de euro.

Loading...