Ioana-Cuzino.net

Din pacate, o VESTE CUTREMURATOARE. E vorba de SERBAN HUIDU

Șerban Huidu nu crede în tratarea problemelor cotidiene la psiholog! Jurnalistul a povestit din propria sa experiență care este cel mai bun remediu de a reveni pe linia de plutire, fără ajutorul psihologului. Sunt zile cand acest accident ma bantuie si cred ca ma va bantuii toata viata, au fost momente cand am vrut sa inchei sacvotelile cu aceasta lume

Multa lume ma condamna si asta imi face Foarte rau, pentru ca nimeni nu si-ar dori sa pateasca ce am patit eu

Si de aici a inceput calvarul, m-am ingrasat, numai ieseam din casa, aveam analizele foarte proaste, am trait si traiesc un adevarat cosmar

Șerban Huidu a provocat, în anul 2011, un grav accident de circulație în urma căruia trei persoane și-au pierdut viața. Nu i-a fost ușor deloc nici lui. Fizic, dar și psihic. Momentele de după accident au fost cumplite pentru realizatorul de televiziune, motiv pentru care a acceptat să caute ajutor de specialitate, la insistențele cumnatei sale.

Loading...

Șerban Huidu a mers la psiholog

“Eu cred că terapiile, psihologia, oamenii care au probleme existențiale sunt toate ambalate frumos, sunt un moft al societății moderne. Ele în realitate nu există. Nouă ne place să credem că trebuie să ne recuperăm, dar poate că e doar ideea mea, poate că eu am fost suficient de tare să ma recuperez singur. Eu cred în continuare că e un moft.
serban huidu

In accidentul provocat de Serban Huidu au murit trei oameni
După accidentul rutier pe care l-am avut în care eu trebuia să fac pace în primul rând cu mine ca să pot să suport toate înjurăturile, la îndrumarea cumnatei mele care este psiholog, am fost la un psiholog bunicel și m-a pus să fac niște chestii din plastilină. Poate așa o fi fost învățată, poate era o metodă, dar mie mi s-a părut de un ridicol fantastic. Până una alta, eu am avut un accident în care puteam să crăp și eu, au murit atâția oameni, s-au întâmplat lucruri și tu mă pui să fac chestii din plastilină? Nu am făcut nimic din plastilină, am făcut-o bucăți și i-am spus că am treabă”, a spus Șerban Huidu.

Șerban Huidu a povestit în emisiunea “Lifestyle sănătos” că recuperarea după cele două accidente a fost posibilă doar datorită familiei, care i-a fost aproape, nu în urma vizitelor la psiholog.

Loading...