Ioana-Cuzino.net

Diana Bisinicu, fina lui Marcel Toader, este distrusa de durere

Regretatul Marcel Toader a avut trei sotii celebre – Anamaria Ferent, Gabi Cristea si Maria Constantin -, ioar despartirea de fiecare s-a facut cu scandal. Insa Diana Bisinicu, fina de cununie a lui, este singura femeie care il plange acum.

Marcel Toader nu a avut multi prieteni in lumea showbiz-ului, insa, printre cei putini, se numara si Diana Bisinicu. De altfel, Gabi Cristea si Marcel Toader au fost nasii de cununie ai Dianei, in anul 2013. Solista i-a scris lui Marcel Toader un mesaj extrem de induiosator:

„Of, Nasu! Te-ai grabit sa pleci prea devreme dintre noi!
De cinci ore vreau sa scriu ceva si nu imi gasesc cuvintele!
Imi aduc aminte ziua de 6 mai 2012 cand ne-am intalnit sa va cerem de Nasi!

Entuziasmul tau, atitudinea ta parinteasca, veselia ta, perceptia ta despre familie la momentul acela m-au facut sa simt ca o alegere mai buna nu puteam face!
Si nu, nu puteam face deoarece pentru noi ai fost mereu acolo… oricand!
Cand Riana era micuta si se temea putin de atitudinea ta impozanta ii spuneai ca atunci cand va creste veti fi cei mai buni prieteni, dar nu, nu veti mai fi!

Insa sunt sigura ca vei veghea asupra ei si a familiei tale care a ramas secata de durere!
M-ai condus la altar pentru a-mi incredinta mana lui Catalin, ne-ai pus cununiile pe cap, ne-ai adus copilul in randul crestinilor, pentru acestea si pentru toata dragostea ta iti MULTUMESC si imi doresc din tot sufletul sa fi simtit pretuirea noastra in cei 7 ani de cand ai devenit parintele nostru spiritual!
Sunt onorata ca SUNT fina TA!
Drum lin la stele, Nasule!”